ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ & ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 στις 6:18 μ.μ.


Αυτή η φτωχή χώρα που λέγεται Ελλάδα, είχε την ατυχία για αρκετούς αιώνες να περνάει διαρκώς από κακουχίες. Πέρασε 400 χρόνια σκλαβιάς, δυο παγκοσμίους πολέμους, έναν εμφύλιο, χούντα και πολλά άλλα. Δυστυχώς μέσα απ' όλα αυτά δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στα πόδια της.....
με αποτέλεσμα η φτώχεια και πείνα να θερίζει τους 'Ελληνες πολίτες.

Μέσα από τους αντίστοιχους Αγανακτισμένους εκείνης
της εποχής, αυτούς του Πολυτεχνείου, γεννηθήκαν κάποια νέα κόμματα και μέσα απ' αυτά (ή πάνω απ' αυτά!!) εμφανίστηκαν οι μοντέρνοι σωτήρες, αυτοί της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Θέσπισαν την Ελληνική Δημοκρατία και ο κόσμος εναπόθεσε όλες του τις ελπίδες σ' αυτούς, πιστεύοντας πως για πρώτη φορά η χώρα θα πάει μπροστά.

Οι κύριοι λοιπόν αυτοί, αντί όντως να εκμοντερνίσουν τη χώρα και να την βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης (πράγμα εύκολο για εκείνη την εποχή), έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Άρχισαν να εκμεταλλεύονται τη φτώχια και την πείνα του λαού, προσφέροντας θέσεις εργασίας στο δημόσιο με αντάλλαγμα ψήφους. Επιπλέον, κάποιοι συνταγματολόγοι εκείνης της εποχής (που σήμερα βγαίνουν και φωνάζουν), φρόντισαν να διασφαλίσουν τους Δημοσίους Υπαλλήλους με το αιώνιο πλεονέκτημα της μονιμοποίησης! Έτσι ξεκίνησε και επίσημα η διαφθορά του λαού, από την οποία δεν γλίτωσε ούτε ο ιδιωτικός τομέας, αφού για κάθε δημόσιο έργο οι μίζες κάτω απ' το τραπέζι έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος. Τα ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από το παιχνίδι, αφού ως τέταρτη εξουσία με άμεσες δοσοληψίες με τις κυβερνήσεις, φρόντισαν σιγά σιγά να καθηλώσουν τον τηλεθεατή στον καινούργιο αναπαυτικό του καναπέ και να τον οδηγήσουν όπου απαιτούσαν τα εκάστοτε συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν, οι διεφθαρμένοι, κατάφεραν να διαφθείρουν σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού λαού, όπου για σαράντα σχεδόν χρόνια, ζούσε με την ψευδαίσθηση της Ανάπτυξης, της υψηλού επιπέδου Παιδείας, της Ευρώπης των Mεγάλων, των Ολυμπιακών Αγώνων, του Euro 2004, του Dancing with the Stars και του Real Housewives of Athens.

Δεν φταίει το DNA ή η κουλτούρα του Έλληνα για ότι έγινε. Ο μέσος Έλληνας ήταν φτωχός, πεινούσε και θα πούλαγε ακόμα και την ψυχή του για μια θέση εργασίας και για να διασφαλίσει στα παιδιά του τα απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό, τον Πορτογάλο, τον Ιρλανδό, τον Ιταλό κ.ο.κ.
Το πρόβλημα ξεκινάει από αλλού. Φτάσαμε στο σημείο όπου σχεδόν το σύνολο του παγκόσμιου πλούτου, μεταφέρθηκε με συνοπτικές και παράνομες διαδικασίες στο 2-3% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό έγινε με τη βοήθεια όλων σχεδόν των κυβερνήσεων του πλανήτη, οι οποίες καταχρέωσαν τους λαούς προς όφελος των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου. Από ένα σημείο και μετά, η διαδικασία διαφθοράς ενός ολόκληρου κράτους αποτελούσε μέρος του επενδυτικού σχεδίου για κάποιους τραπεζίτες ή επιχειρηματίες παγκοσμίου εμβέλειας.

Ας μη γελιόμαστε. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτό θα συνεχίζει να συμβαίνει αν εμείς οι πολί
Keywords
Τυχαία Θέματα