Αιχμές Π. Χριστοδούλου κατά Παπακωνσταντίνου-Παπανδρέου ...και για το έλλειμμα

Αιχμές προς τον Γ. Παπακωσταντίνου, αλλά και -εμμέσως- στον Γ. Παπανδρέου άφησε χθες στη Βουλή ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Π. Χριστοδούλου, χαρακτηρίζοντας «ατυχή» την έκφραση του πρώην υπουργού Οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2010, ο οποίος προσερχόμενος στο Eurogroup είπε ότι «η ελληνική οικονομία είναι ένας Τιτανικός»

Αιχμές προς τον Γ. Παπακωσταντίνου, αλλά
και -εμμέσως- στον Γ. Παπανδρέου άφησε χθες στη....
Βουλή ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Π. Χριστοδούλου, χαρακτηρίζοντας «ατυχή» την έκφραση του πρώην υπουργού Οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2010, ο οποίος προσερχόμενος στο Eurogroup είπε ότι «η ελληνική οικονομία είναι ένας Τιτανικός».

Καταθέτοντας ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τα στατιστικά στοιχεία του 2009, ο κ. Χριστοδούλου συνέχισε να στοχοποιεί τον πρώην πολιτικό προϊστάμενό του (διορίστηκε στον ΟΔΔΗΧ επί υπουργίας Παπακωσταντίνου) και τον πρώην πρωθυπουργό, αφού όπως ανέφερε «τον Απρίλιο του 2010 που είχαμε ξεκινήσει, είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση ομολόγων που ήταν πενταετίας, μία πολύ επιτυχημένη δεκαετίας και είχαν αρχίσει τα spreads να μαζεύουν στην Ελλάδα και ξαφνικά πληροφορούμαι ότι μέσα σ' έναν μήνα θα έχουμε νέα αναθεώρηση και μου ήλθε ταμπλάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα