Ακατάλληλος να κυβερνήσει ο Μπερλουσκόνι

Ακατάλληλο να κυβερνήσει τη χώρα θεωρεί η Μadonna τον Silvio Berlusconi!

Kατά τη διάρκεια συνέντευξης από το περιοδικό "Oggi", σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς της φαίνεται ο Ιιταλός πρωθυπουργός, η απάντηση ήταν "Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό τώρα. Όμως ο Economist πραγματικά τα έχει πει όλα, έτσι δεν είναι;", πρόσθεσε, αναφερόμενη στο....
εξώφυλλο του περιοδικού στις 9 Ιουνίου, στο οποίο υπήρχε μια φωτογραφία του Μπερλουσκόνι να μορφάζει και ο εύγλωττος τίτλος "The man who screwed an entire country" (σε μία πιο ελεύθερη μετάφραση, για να μην ακριβολογήσουμε... "Ο άνθρωπος που κατέστρεψε μια ολόκληρη χώρα").
Το γεγονός ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργή των υποστηρικτών του Berlusconi, συμπεριλαμβανομένου και ενός γραμματέα του πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε ότι "η άποψή της δεν μετράει καθόλου, διότι οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι είναι μια πολυεκατομμυριούχος και ο λαός δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τέτοιους πλούσιους και κακομαθημένους επίδοξους λόρδους. Ούτως ή άλλως, η Madonna απέχει πολύ από τη δική μας κουλτούρα και φιλοσοφία. Είναι προφανές πως δεν ξέρει τίποτα για την χώρα αυτή".

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα