Αλίμονό σας πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί, υπαίτιοι της καταστροφής.

Αλίμονό σας υπηρέτες της πολιτικής της αδικίας, της ανομίας, του ψεύδους, της εκμετάλλευσης, της αρπαγής και της συγκάλυψης. Αλίμονό σας φίλοι και συνοδοιπόροι απατεώνων, ληστών, εγκληματιών και μεσαζόντων. Αλίμονό σας δωροδοκούμενοι μιζολήπτες και διαμορφωτές παχυλών αποδοχών. Αλίμονό σας ρήτορες της υποκρισίας, των παχέων λόγων και των δωρεάν υποσχέσεων. Αλίμονό σας χριστιανοί ορθόδοξοι που προσκυνήσατε την πολιτική του διαβόλου αλλά συνεχίζετε να εκκλησιάζεσθε, καθήμενοι στις πρώτες θέσεις για να....
πάρετε
τις ευλογίες για φορολογικούς παραδείσους. Αλίμονό σας αρχιτέκτονες της ακρίβειας, των καρτέλ και των έμμεσων φόρων. Αλίμονό σας πρέσβεις της δυστυχίας και της εξαθλίωσης.

Αλίμονό σας πειρατές και κουρσάροι γιατί αδειάσατε όλα τα ταμεία και φορτώσατε στο κράτος χρέος δυσθεώρατο για να γεμίσετε τα σεντούκια σας. Αλίμονό σας γιατί ξεφτιλίσατε την ένδοξη πατρίδα μας. Αλίμονό σας γιατί αντί να πληρώσετε εσείς τα δάνεια που πήρατε και εξαφανίσατε, ληστεύετε τα σπίτια των φτωχών με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα κάνετε βρόμικο αγώνα για να σώσετε τα τομάρια σας και την κλεμμένη περιουσία σας. Αλίμονό σας επικίνδυνοι εμπρηστές γιατί βάλατε φωτιά και κάνατε στάχτη τα ιδανικά, τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων. Αλίμονό σας εφευρέτες της πελατειακής πολιτικής, του βολέματος και της ασυλίας. Αλίμονό σας παραδόπιστοι ειδωλολάτρες γιατί πολεμήσατε και εξοντώσατε το ηθικό και το δίκαιο.

Αλίμονό σας αμαρτωλοί και κλέφτες που μοιραστήκατε όλα τα προνόμια και τα αγαθά της επίγειας ζωής και παραπέμψατε τον μη προνομιούχο στην μετά θάνατον ζωήν. Αλίμονό σας δικαστικές αρχές που βγάζεται το δίκαιο σε πλειστηριασμό για να το πάρει όποιος προσφέρει περισσότερα, που με τις αποφάσεις σας δημιουργείτε, από έντιμους αδικημένους πολίτες, τερρορίστες και βομβιστές. Αλίμονό σας πονηροί πολιτικοί που υιοθετήσατε τη γλώσσα της οικονομίας της φούσκας, με τα ποσοστά επί του ΑΕΠ, για να μας λέτε ότι το 200 είναι ίσο με το 100. αλίμονό σας αρχιερείς της διαπλοκής και του αισχρού κέρδους. Αλίμονό σας νεκροθάφτες της αλήθειας, της εντιμότητας, της διαφάνειας, της ευθύνης και της δημοκρατίας.

Αλίμονό σας υπαίτιοι της καταστροφής της χώρας και των νοικοκυριών των έντιμων πολιτών, διότι η ώρα της κρίσεως έρχεται και θα καθίσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να απολογηθείτε. Και θα απολογηθείτε όχι μπροστά στον Θεό, αλλά μπροστά στον άνθρωπο, μπροστά στον εξαθλιωμένο έλληνα οικογενειάρχη που δουλεύει ένα μήνα για να πάρει 500 ευρώ, ενώ μόνο για πετρέλαιο θέρμανσης, ενοίκιο και διατροφή χρειάζεται τα τριπλάσια. Μπροστά στην οικογένεια ανέργων που βλέπει άλλες οικογένειες να κατέχουν τρείς, τέσσερις και πέντε θέσεις εργασίας. Μπροστά στα περήφανα γηρατειά (την κατάρα τους να’χετε) διότι κάνατε το καφεδάκι τους απλησίαστο. Μπροστά στους νέους που τους διώχνετε από την πατρίδα τους. Αλίμονό σας γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.

Βασίλης Αϊβάτσης
www.kratosdikaiou.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα