ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ:
ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΊΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ!!!

Για μας η πτώχευση έχει αρχίσει εδώ και 18 μήνες:
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια. Όλα έχουν χαθεί πια, το μόνο που μας έχει απομείνει είναι αντί γιαούρτια να αρπάξουμε ρόπαλα να βγούμε στους δρόμους και να ανοίγουμε τα κεφάλια αυτών που μας έχουν φέρει σε απόγνωση. Τα σας και τα σεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα κανένα,
οι δήθεν σωτήρες όλοι ζητάνε υπογραφές για να κλάσουν τα.....
π@π@ρια (αν έχει) του GAP.
Κανένας τους δεν έχει το θάρρος να πάρει την πρωτοβουλία να κάνει ένα κίνημα αντίστασης όχι με λόγια αλλά με ρήξη σε όλα και με όλους, να καλέσει τον κόσμο σε μια συγκέντρωση έξω από την βουλή ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ για να καταλάβουν τα τσογλάνια οι μπουρζουάδες ότι τέλος τα λόγια και η υπομονή μας ανίκανοι...τώρα έχει σειρά η ΡΑΒΔΟΣ, ότι είχαμε να δώσουμε μας τα κλέψατε με το έτσι θέλω.
Παπαγάλοι, εμείς όχι πτώχευση, ότι και να συμβεί φτωχότεροι δεν θα γίνουμε,...αλί σε σας βουτυρομαλακομποκωμένοι (φωτιά και τσεκούρι στο κούφιο σας κρανίο).
Ρε γομάρια εμάς απειλείτε; εσείς θα χάσετε τις αποταμιεύσεις σας και τα προνόμια που έχετε από την ξενόδουλη κυβέρνηση, κωλογλείφτες, εσείς είσατε τα ΣΚΑΤΑ του Στρος Καν, για σας το είπε και για τους γυαλιστερούς κώλους των αφεντικών πατρόνων σας.
Εμείς οι πολλοί θα συνεχίσουμε να ζούμε σ' αυτή την δύστυχη πατρίδα με ψηλά το κεφάλι, εσείς όμως θα γνωρίσετε για τα καλά και κατά κυριολεξία στο άχρηστο τομάρι σας την αγανάκτηση όλων εμάς που μας "γράψατε" . Η ώρα αυτή δεν είναι πια μακριά, τα βήματά της ακούγονται αργά,βαριά, και σταθερά.

geroplatonasΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα