Αλλαγές και όχι εκλογές μας υπόσχεται ο Γιωργάκης

Στην συνέντευξή του στην «Real Νews» ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά πως «έχει εγκλωβιστεί σε μια στρατηγική που βλάπτει τη χώρα, αλλά και την ίδια τη ΝΔ» καθώς όπως επισημαίνει «ποντάρει στην αποτυχία της κυβέρνησης και....
έχει αποφασίσει να καθίσει στις κερκίδες και να πετάει φωτοβολίδες».

Προαναγγέλλοντας ουσιαστικά δημοψήφισμα μέσα στο 2011, ο κ. Παπανδρέου
στέλνει μήνυμα και στους υπουργούς, ζητώντας τους να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις, καθώς όπως τονίζει η κοινωνία απεχθάνεται τα ημίμετρα και διψάει για πραγματικές δίκαιες αλλαγές. «Οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές και όχι εκλογές», τόνισε στην συνέντευξη του ο Πρωθυπουργός και έβαλε τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Παράλληλα, εμφανίζεται σίγουρος, ότι η Συμφωνία για την Ελλάδα θα εφαρμοστεί και ξεκαθαρίζει πως οι καταθέσεις είναι εγγυημένες καθώς πλέον η χώρα μας διαθέτει το πιο εγγυημένο και διασφαλισμένο τραπεζικό σύστημα σε όλη την ευρωζώνη. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ο Πρωθυπουργός βάζει τέλος στα σενάρια για έξοδο από το ευρώ και τάσσεται και πάλι υπέρ της έκδοσης του ευρωομολόγου ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τον φοβίζει η εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αρκεί αυτή να συνοδευτεί με ένα βαθύτερο εκδημοκρατισμό των ευρωπαϊκών θεσμών.

Πόσα ακόμα φώτα να μας αλλάξεις βρε Γιώργο, δεν έχει μείνει τίποτα…

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα