ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Για την παρέμβαση στη συγκέντρωση της ΠΑΣΚΕ στο Βόλο

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Συνέλευσης που πραγματοποιείται κάθε μέρα πληροφορηθήκαμε οτι στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ πραγματοποιούταν συγκέντρωση της πάσκε Βόλου.
Σκέψη όλων μας ήταν να δείξουμε οτι τα τσιράκια του πασοκ και όλοι όσοι τα φάγανε μαζί είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας,και......
έτσι ψηφίστηκε απο τη γενική συνέλευση να γίνει πορεία προς το Αχίλλειον και να διακοπεί
η συγκέντρωση τους.Έτσι και έγινε.

Περίπου διακόσια άτομα ξεκινήσαμε απο το άγαλμα προς το αχίλλειον. Στο δρόμο ακούστηκαν συνθήματα με σκόπο να σηκωθεί ο κόσμος από τις καφετέρειες. Όταν φτάσαμε κάποιοι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να μπούμε στην αίθουσα αλλά μάταια.

Περίπου διακόσια άτομα με δυνατό παλμό και συνθήματα καταφέραμε να σπάσουμε τη συνεδρίαση και να τους διώξουμε. Το κλίμα ήταν δυναμικό και κυρίως ειρηνικό. Ένα κομματόσκυλο προσπάθησε να διώξει τον κόσμο αλλά κάνεις δεν ανταπέδωσε τα σπρωξίματα και απλά απομακρύνθηκε.

Επίσης ακούστηκαν συνθήματα όπως "Πουλάτε τα νησιά, πουλάτε το λιμάνι, πουλήστε και τις μάνες σας και φύγετε ρουφιάνοι", "εεε, οοο πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω" και πολλά άλλα. Τα κομματόσκυλα έφυγαν και οι αγανακτισμένοι αποχωρήσαμε πίσω στο άγαλμα.

Το βίντεο είναι από τη στιγμή που αποχωρούμε πίσω στό άγαλμα.


ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

http://voliotaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα