ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΏΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΈΝΟΧΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣ​ΤΙΚΉΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑ​ΤΙΚΉΣ ΕΛΊΤ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΥ.​..!

Συνδικαλιστική γραφειοκρατική ελίτ με αιχμήτις:Τραπεζική , ΔΕΗκή,Δημοσιογραφική,Εφοριακή, Τελωνειακή, ΕΡΤική, ΙατροΔικηγορικοΜηχανική,ΚαθηγητικοΔικαστική συναποτελούν την ΑΙΧΜΉ των προδοτικώνγραφειοκρατιών ΓΣΕΕ-ΑΔΕΥ που, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, υποστυλώνει τοδιεφθαρμένο-εκμεταλλευτικό ΔΕΞΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ।.

Ηλύση θα ήταν η.............
άμεση συγκρότηση ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ-ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, η κατάληψη όλων των συνδικαλιστικών κτιρίων, η “φυλάκιση”των γραφειοκρατικών ελίτ (έως ΓΣΕΕ-ΑΔΕΥκαι όχι μόνο των σημερινών), οβαθύς οικονομικός έλεγχος (όχι πλέον από τον Ρακιτζή που τα...εγκατέλειψε τρομοκρατημένος)
συνδικάτων-συνδικαλιστών καιιδιωτών-επιχειρήσεων που διαπλέκονται με αυτά.

Μόνο με ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΕΛΙΤ μπορεί να κτυπηθείΥΠΟΣΤΎΛΩΜΑ και ΣΥΣΤΗΜΑ που υποστυλώνεται.

Τομέγιστο πρόβλημα όμως είναι η (μεθοδευμένη) ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΉ συνενοχή,διάβρωση, διαφθορά, αποταξικοποίηση, ευκαιριασμός, απάθεια... της“ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉΣ ΤΆΞΗΣ” που βάζει σε προτεραιότητα τη σωτηρία της καιτη σωτηρία των συμφερόντων της। Αυτά τα τελευταία εξυπηρετούνται καιταυτίζονται με εκείνα της ΔΕΞΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣΕξουσίας. Γι αυτό και θα “συμπορευτούν” στην προστασία τους! ΓΙ ΑΥΤΌΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΊΖΟΥΝ (και με κρατική βία) ΚΆΘΕ ΑΝΤΊΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ!

autenergos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα