Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους η κυβέρνηση

Κοντράστ συναισθημάτων παρατηρήθηκε χθες στο εσωτερικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Η έντονη ενόχληση, ο εκνευρισμός και η δυσφορία που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι λόγω της δίωρης καθυστέρησης της συνεδρίασης, αντικαταστάθηκαν από....
συναισθηματική ανάταση, ψυχολογικό ντοπάρισμα λόγο των υψηλών αντιπολιτευτικών τόνων π[ου χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός.

Αν εξαιρεθούν λοιπόν η κ. Τόνια Αντωνίου, ο κ. Οδυσσέας
Κωνσταντινόπουλος και ο Δημήτρης Λιντζέρης όπου απέφυγαν τα χειροκροτήματα, όλοι οι υπόλοιποι εισήλθαν στην αίθουσα της ολομέλειας για την έναρξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με αρκετή αυτοπεποίθηση.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στις περισσότερες τοποθετήσεις του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου υπήρξαν ενθουσιώδη και παρατεταμένα χειροκροτήματα (καιρό είχαν να παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα) ενώ όταν ο αντιπρόεδρος επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν «πες τα επιτέλους», «μπράβο Βαγγέλη». Υπό αυτά τα δεδομένα και όπως εκτιμούν έμπειρα κομματικά στελέχη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ οδεύει με τις καλύτερες συνθήκες προς τη κρίσιμη ψηφοφορία της Πέμπτης.

Από την άλλη η πόλωση του κλίματος που φαίνεται να επιχειρεί τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πως προκάλεσαν εκνευρισμό και αμηχανία στην αντιπολίτευση.

Να τονιστεί πως το Newsbomb.gr, από τις 4:30 χθες το μεσημέρι, σας μετέδωσε live τη συνεδρίαση μέχρι τα ξημερώματα.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα