Απίστευτες απαντήσεις των υπαλλήλων της ΕΠΟ κοντρα στον ΗΡΑΚΛΗ

Και μετά λέμε πως θα σταματήσει η βία ,τα αναβολικά...Ιδού...
(εδώ εχουμε παραδόσει τη χώρα γενικά σε μια παρέα """"" ¨ολίγον""""""...το ποδόσφαιρο θα γλυτώσει?)

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων στο Διοικητικό Εφετείο. Μέχρι αύριο (21/9) στις 12 το μεσημέρι η κατάθεση των υπομνημάτων και λογικά η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής βρήκε απέναντί του, πέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, τόσο την ΕΠΟ,
όσο και....
την Σούπερ Λίγκα.

Εντός των επόμενων λεπτών θα γνωρίζουμε πότε θα εκδοθεί η πιο σημαντική -ίσως- απόφαση για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ κατέθεσε νέα αίτηση για να εκδοθεί απόφαση εντός της ημέρας, η οποία όμως απορρίφθηκε.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Ο δημοσιογραφός του Μετρόπολις, Γιώργος Ζαΐρης, προέβη σε μία σημαντική καταγγελία, που πρέπει να θορυβήσει τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μπροστά του οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης έκαναν μαθηματα στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, κ. Υφαντή για το τι θα πει, αλλά και το ποιο είναι το βασικό τους επιχείρημα. Δηλαδή ότι η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Φούτμπολ Λιγκ 2.

Στην Ευελπίδων έχει φτάσει όλη νομική υπηρεσία της κυανόλευκης ΠΑΕ, όπως και ο δικήγορος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, που θα ζητήσει το θέμα να τελεσιδικήσει το συντομότερο δυνατό.

Στις 11:48 ξεκίνησε η διαδικασία, με την ΠΑΕ να ζητάει μία πεντάλεπτη παράταση. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο...

Εξω από το κτίριο βρίσκονται και οπαδοί του Ηρακλή από το σύνδεσμο της Αθήνας, οι οποίοι όπως είναι λογικό έχουν τεράστια αγωνία.

Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής υποστήριξε ότι ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί στην Football League 2 και δεν συντρέχει λόγος να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση από το συγκεκριμένο δικαστήριο.

O δικηγόρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης ζήτησε να απορριφτεί η όλη διαδικασία. «Είστε αναρμόδιοι να κρίνετε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν κάνετε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, τότε ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια είπε το... αμίμητο. "Υπάρχει πρόβλημα σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με 15 ομάδες και απομένει μόνο η υπόθεση του Ηρακλή", ενώ όταν παρενέβη ο Πέτρος Καϊμακάμης και τον ρώτησε πόσες ομάδες μετέχουν στο πρωτάθλημα, είπε: "14 και οι ομάδες Α και Β!"

Ο μαρτυράς του Ηρακλή, Λευτέρης Ημιωνίδης, ανέφερε ότι η ομάδα καταστρέφεται, γιατί χάνει τους παίκτες της και έμεινε χωρίς έσοδα, τα οποία καρπώνεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Παράσταση έγινε και από δικηγόρο που εκπροσωπεί τους Μάρα και Γιάκομπ και τόνισε ότι αν δεν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα οι δυο παίκτες θα χάσουν τα χρήματα τους. Κάτι που ισχύει και με όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Συνεχόμενες ερωτήσεις από τον Πέτρο Καϊμακαμη στον κ. Υφαντή. Αρχικά ρωτάει αν υπάρχει πρόβλημα αν δεν συμμετάσχ
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης οικονομακης δικηγορος φωτο
Τυχαία Θέματα