ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ EXPRESS

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ: «ΨΕΚΑΣΤΕ-
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ, ΑΜ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑNE/ΤAI!
ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ-ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΙΒΛΕΨΗ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΚΑΛΥΨΗ-
ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΚΑΘΥΣΤΕΡHΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ (ΕΟΡΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ)-
Έργα EXPRESS, εκτελούνται στο.....
Δήμο Ιθάκης με Σύλληψη-Μελέτη-Επίβλεψη- Κατασκευή-Κάλυψη-Διαπλοκή-Καθυστέρηση-Αναμονή by «GIANNAROS COMPOST LTD» η για τα ελληνικότερα by Ιωάννης Κασσιανός Δήμαρχος Ιθάκης. Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. «Καιρό θα πρέπει να σκεφτόταν ο Δήμαρχος την απομάκρυνση της σάπιας ξυλείας των παραπηγμάτων. Η υπηρεσία καθαριότητας...δεν
είχε χρόνο, δεν είχε τα κατάλληλα μηχανήματα κ.λ.π» Να λοιπόν που ήρθε η εθνοσωτήριος μέρα μετά από μήνες για την απομάκρυνση των γκρεμισμένων παραπηγμάτων. Καθυστερήσαμε λίγο, αλλά δεν πειράζει…. Από τη μια τα ταξίδια και ο χρόνος που έπρεπε να «σκεφτεί» ο Δήμαρχος μας, πως θα καταφέρει να απομακρύνει την σάπια ξυλεία των παραπηγμάτων. Η καθαριότητα δεν είχε χρόνο –έχει εξελιχθεί σε τμήμα κατασκευαστικό του Δήμου- δεν είχε και τα κατάλληλα μηχανήματα…!!!

«….ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΩ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ !!»

Η μεταφορά τους στην Κεφαλονιά θα στοίχιζε στο Δήμο 7-8 χιλιάδες, οι διαδικασίες κάτω από το τραπέζι δεν προχώρησαν και – ο Δήμαρχος πριν τη πυρά τα λογάριασε και τα έβγαλε 5000 €. Τότε το επιχειρηματικό μυαλό του κατέβασε την ιδέα –συμφοιτητής του πρωθυπουργού δεν ήταν, του κ. Παπαδήμα, όλα να τα περιμένουμε - αντί να χαλάσω 5-7000€ παίρνω σπίρτα, πετρέλαιο 2-3 Αλβανούς, ένα υπάλληλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Βερώνη και πάμε να για να περάσουμε την ώρα μας, μιας και όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Μάλιστα χάρηκε ιδιαίτερα όταν τον χώρο επισκέφτηκε πρώην Δήμαρχος, ξέρετε αυτός ο μαλ@κας, τόσο δε ενθουσιάστηκε που τον είδε ο κ. Κασσιανός χάρηκε και τον υποδέχτηκε μετά Βαΐων και κλάδων.

Απολαύστε το Διάλογο…

Νυν: Πάλι είσαι εδώ παλιομαλ@κα... ε παλιομαλ@κα. Τον Εισαγγελέα τον πήρες.

Πρώην: κ. Αντιδήμαρχε θα έρθετε μάρτυρας για το παλιομαλ@κας, για το μαλ@κας έχουμε, μόνο που δεν ακούσανε, μιας και ο Δήμαρχος μιλάει σιγά ως άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια.

Αντιδήμαρχος: Άστα τώρα τώρα μωρέ, άσε να τα κάψουμε… έπρεπε να είχαν καεί από καιρό-σαν να εννοούσε ότι και αυτός περίμενε τόσους μήνες τη φαεινή σκέψη του Δημάρχου μας.

Ο Πρώην άρχισε να τραβάει φωτογραφίες. Μόλις ετοιμάστηκε να φύγει τον φωνάζει ο Δήμαρχος

Νυν: Έλα να με βγάλεις και μια φωτογραφία.

Πρώην: Όχι δεν σε βγάζω, θα με καταγγείλεις για προσωπικά δεδομένα και ξεκίνησε να φύγει. Μάλλον το ξανασκέφτηκε και στα δέκα μέτρα έκανε μεταβολή και επέστρεψε.

Πρώην: Έλα να σε βγάλω-πλησίασε ο Δήμαρχος τη φωτιά κρατώντας μια απόσταση ασφαλείας για να αποφύγει μάλλον κάποια άτυχη στιγμή και πήρε πόζα Καρδινάλιου όπως συνηθίζει. Πλησίασε πιο κοντά να σε πάρει το πλάνο…του φωνάζει ο Πρώην που και αυτός φάνηκε να κρατάει αποσταση ασφαλείας.
Νυν: Δεν πάω ποιο κοντά καίει

Πρώην: Δεν έχεις ανάγκη εσύ θα καείς μονάχος σου.

Νυν: Έλα ν
Keywords
Τυχαία Θέματα