ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...
Ακολουθεί η μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου Mind Control Using Nanotechnology από το DarkGovernment με προσθήκες της Αφύπνισης Συνείδησης.

Οδεύουμε σε μια εποχή όπου έχει σημειωθεί εξαιρετική πρόοδος στους τομείς της νανοτεχνολογίας,
της νευρολογίας, της ψυχολογίας, της επιστήμης των υπολογιστών, των τηλεπικοινωνιών και της τεχνητής νοημοσύνης όπου χρησιμοποιούνται συστηματικά από τις κυβερνητικές αρχές για να ελέγχουν τον πληθυσμό.

Ήδη, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την απειλή της «τρομοκρατίας» ως δικαιολογία για να μας παρακολουθούν, να μας ελέγχουν, να σαρώνουν όλων των ειδών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών μας, και μας αναγκάζουν να υπομένουμε τα «μέτρα ασφάλειας» που είναι τόσο ακραία, που ακόμα και ο Τζορτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί.

Τι πρόκειται να συμβεί όταν μια ημέρα κάποια μεμονωμένα άτομα (οι μυστικές κυβερνήσεις) επιτεθούν με ένα όπλο μαζικής καταστροφής σε μια μεγάλη πόλη;

Ο πειρασμός (των κυβερνήσεων) να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες τεχνολογίες για τον έλεγχο των μαζών θα (έχει) γίνει σχεδόν ακαταμάχητος... Αυτή τη στιγμή ο «ελέγχος του νου» εξακολουθεί να είναι μια «βρώμικη» λέξη για πολλούς, αλλά μετά από το επόμενο χτύπημα αλλά «9 / 11 » ο γενικός πληθυσμός θα φωνάζει να γίνει κάτι για να του εξασφαλίσουν την ασφάλειά του.

Όταν η κοινωνία θα βιώσει μια πλήρη και συνολική κατάρρευση τα επόμενα χρόνια (έρχεται, άλλωστε οι ίδιοι το επιδιώκουν ΝΤΠ/NWO) , οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπουν στον πειρασμό να κάνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ελέγχου του νου, για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της νανοτεχνολογίας είναι τόσο ραγδαίες .

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο έχει ανακαλύψει κάτι πραγματικά ανησυχητικό. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από πρόσφατο δελτίο Τύπου τους ....

Συστάδες θερμαινόμενενων, μαγνητικών νανοσωματιδίων στοχευμένα σε κυτταρικές μεμβράνες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση τα κανάλια ιόντων, νευρώνων, ακόμη και τη συμπεριφορά των ζώων (και ανθρώπων), σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το University at Buffalo physicists in Nature Nanotechnology.

Χρησιμοποιώντας τα νανοσωματίδια ελέγχουν από απόσταση τη συμπεριφορά των ζώων;

Δεν θέλει διδακτορικό για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις μιας τέτοιας τεχνολογίας.

Τι θα συνέβαινε αν αυτά τα «nanobots» που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν τον ανθρώπινο νού, προγραμματίζονταν να αναζητούν και να προσκολλώνται σε βασικούς τομείς του ανθρώπινου εγκεφάλου; (γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε ότι τραγικό μας συμβα
Keywords
Τυχαία Θέματα