Χαίρεστε με τις συλλήψεις?

Δεν ξέρω αν οι χθεσινές συλλήψεις στον βρώμικο κόσμο του ποδοσφαίρου έφεραν χαμόγελα. Το ποδόσφαιρο είναι σαν το τσιγάρο. Κάθε μέρα λές θα σταματήσω να ασχολούμαι γιατί σιχαίνομαι τους παράγοντες, τα λαμόγια , τα στημένα, τους κάφρους και κάθε λογής άνθρωπο που το υπηρετεί δήθεν για το καλό του. Στο τέλος είσαι κάθε Κυριακή στην καρέκλα του γηπέδου της....
ομάδας σου, για την οποία έχεις και πιθανόν εισιτήριο διαρκείας για να μην χάσεις κανέναν εντός έδρας αγώνα, ή στήνεσαι στον καναπέ σου απολαμβάνοντας το
υπερθέαμα της ομάδας σου και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπράβο σε όλους μας λοιπόν!

Έγιναν δέκα συλλήψεις? Αυρίο πιθανόν να γίνουν εκατό. Ε και? Σε ένα χρόνο το πολύ οι ίδιοι άνθρωποι θα κυβερνούν το ποδόσφαιρο σαν να μην έγινε ποτέ. Ναι, είμαι καχύποπτος με την δικαιοσύνη της χώρας. Γιατί? Γιατί ο νόμος έχει παραθυράκια για όλους... Κάποιοι καταδικάστηκαν με φυλακή και αναστολή και πληρώνουν την ελευθερία τους με 10 ευρώ την μερα..αποτελεί και μεγαλομέτοχο ομάδας..απαγορεύεται απο το νόμο (και καλά). Κάποιοι έχουν τις ομάδες τους που τις πηγαινοφέρνουν απο την Α' εως την Γ εθνική με σκοπό να στήνουν τους αγώνες και αγνοώντας τα συναισθήματα του φίλαθλου κόσμου. Ελεύθεροι οι κύριοι αυτοί ακόμα... Κάποιοι μιλάνε για λαμόγια ενώ και οι ίδιοι δεν είναι καλύτεροι ενώ κάθε χρόνο αγοράζουν άλλη ομάδα (οκ φέτος είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά του γιατί ανέβηκε Β Εθνική). Αυτοί οι ''κάποιοι'' είναι όλοι αυτοί που κοροιδεύουν τους φιλάθλους, που βαφτίζουν ''βόμβες''΄τις μεταγραφές παλτά, που στήνουν τους αγώνες , που κάνουν ειρωνικές δηλώσεις και εξαγριώνουν το κόσμο , που κάθε βράδυ κοιμούνται με χαμόγελο και την τσέπη γεμάτη γιατί καταφέρνουν και μας ξεγελούν, γιατί τους πληρώνουμε και γιατί ότι και να γίνει θα είμαστε εκεί κάθε βδομάδα να παρακολουθούμε την ''επιχείρηση'' που έχουν και όχι την ομάδα που αγαπάμε.

Όλοι αυτοί θα είναι ελεύθεροι σε λίγο καιρό. Αν μπορεί η δικαιοσύνη να με διαψεύσει θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Αν και μετά απο αυτό το παραμύθι δείτε τον Μπέο, τον Ψωμιάδη (μικρό και μεγάλο) και τα άλλα ονόματα συλληφθέντων να κατέχουν πόστο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλύτερα να παραιτηθούμε όλοι μας απο τα αγνά φίλαθλα συναισθήματα και να μείνουμε μόνο με τις παλίες καλές αναμνήσεις.

Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα, το ρεζιλίκη , η αηδία και η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου όταν αποκαλύψουν και τον πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ που συμμετείχε στα στημένα. Ο κός. Αλαφούζος έδωσε κάποια στοιχεία ( Νέος πρόεδρος με μεγάλο εγωισμό θα είναι κατηγορούμενος. Αν έχεις τύχη διάβαινε…). Φαντάζεστε κάποιον ? Δεν μας είπε αν έχει κάποια άλλη ιδιότητα στην Superleague...λέω εγώ τώρα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα