"Χαμηλά" ο γαλάζιος πήχης της επαναδιαπραγμάτευσης

Χαμηλά τον πήχη για την επόμενη κυβέρνηση θέτει η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζοντας ότι οι νέες έγγραφες και ενυπόγραφες συμφωνίες της κυβέρνησης με τους δανειστές δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την προοπτική της επαναδιαπραγμάτευσης.

Επαναδιαπραγμάτευση για την εφεδρεία, για το χαράτσι της ΔΕΗ
και για κάθε μέτρο που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι η.....
απάντηση που δίνουν οι επιτελείς της Λεωφόρου Συγγρού. Εκτιμώντας μάλιστα ότι οι δανειστές την επόμενη των εκλογών δεν θα εμφανιστούν διατεθειμένοι να αλλάξουν ολοκληρωτικά την «ελληνική συνταγή» , τα στελέχη της ΝΔ επενδύουν μόνο σε μια ισχυρή εντολή των πολιτών μέσα από αυτοδυναμία ώστε να αποκτήσει η επόμενη κυβέρνηση ένα ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο που θα τις επιτρέψει να κάμψει τις αντιστάσεις της τρόικας.

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάλυσης και πολιτικής Στρατηγικής υποστήριξε πως «τα περιθώρια είναι στενά, οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η παρούσα κυβέρνηση είναι ασφυκτικές και η κατάσταση της οικονομίας τραγική.»

Ταυτόχρονα ο κ. Χαρακόπουλος έθεσε ουσιαστικά την εκλογική αυτοδυναμία ως απαράιτητη προϋπόθεση για να μπορέσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην επαναδιαπραγμάτευση. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιδιώκουμε, όμως, την καθαρή εντολή των πολιτών, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να εφαρμόσουμε τη πρότασή μας, που είναι και η μόνη που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο».

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα