Πρεμούρα Χαρακόπουλου, να επανέλθει “Το Αρχονταρίκι” στην ΕΤ1

Ο γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν. Δ. Βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, αφού έβαλε σε τάξη τον τομέα που του εμπιστεύθηκε ο Πρόεδρος της Ν. Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, με νέα ερώτησή του στη Βουλή, ζητάει από καθ’ ύλην αρμόδιο αναπλ. Υπουργό κ. Μόσιαλο, καθώς και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Ταγματάρχη, να επαναφέρουν
την εκπομπή “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ” με τον .....
Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο!
Αν πράγματι ήθελε ο κ. Χαρακόπουλος, να προσφέρει υπηρεσίες στην Εκκλησία και στην Ελλάδα, να ζητούσε το ξεκίνημα μιας νέας εκπομπής, υπό την αιγίδα μεν της Εκκλησίας αλλά υπό την δημοσιογραφική καθοδήγηση ενός δημοσιογράφου, που ξέρει τα της εκκλησιαστικής μας ζωής! Στην εκπομπή αυτή θα παρελαύνο όλοι οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Οικ. Πατριαρχείου, των άλλων πρεσβυγενών Πατριαρχείων αλλά και των δύο ομοεθνών Εκκλησιών Κύπρου και Αλβανίας! Και όλα αυτά φυσικά με μέτρο και υπευθυνότητα! Όμως τη ερώτηση του κ. Χαρακόπουλου, έγινε προς την ΕΡΤ, έγινε σε μια εποχή που έχει ήδη ανακοινωθεί από τη διοίκηση της ΕΡΤ, ότι η ΕΡΤ θα κλείσει!
Επομένως, η στέγη που θα φιλοξενούσε το όποιο “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”, ή τη νέα εκπομπή, θρησκευτικού περιεχομένου, δεν υπάρχει πλέον, οδεύει για κλείσιμο! Μια εναλλακτική λύση θα ήταν, την εκπομπή αυτή να φιλοξενούσε, η ΝΕΤ ή ΕΤ3..
Την δικαιούται η Εκκλησία και κακώς, πολύ κακώς, έκοψε η διοίκηση της ΕΡΤ, δηλαδή ο κ. Ταγματάρχης, και ο τότε υπ. Τύπου κ. Χυτήρης, το “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”, πριν βρουν εναλλακτική λύση!
Αν πάντως ο κ. Χαρακόπουλος ήθελε να πουλήσει εκδούλευση στον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, καλύτερα θα ήταν να πάει στα εγκαίνια του κοινωνικού φαρμακείου στο Βόλο να φωτογραφηθεί μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο και να βάλλει τη φωτογραφία στο φυλλάδιο των επερχόμενων εκλογών, να χάσει μερικές εκατοντάδες ψήφους!
Και καλά θα κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ να ξανασκεφθεί το θέμα αυτό και την εκπομπή που ετοίμαζαν.. “Στον ανοιχτό ουρανό” να την αναθέσουν σε λαϊκό, δημοσιογράφο, γνώστη των εκκλησιαστικών μας πραγμάτων!
Τις εκπομπές “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”, αν θέλει ο κ. Χαρακόπουλος και οι λοιποί θαυμαστές, να βλέπουν τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, στην τηλεόραση, ας προβάλλουν σε επανάληψη τις εκπομπές!
Έτσι κι αλλιώς δεν αντιμετωπίζουν θέμα επικαιρότητας!

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα