ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...

Ελλάδα. Η χώρα που χρεωκόπησε παντού. Οικονομικά, είναι πασιφανές. Σήμερα - αύριο έρχεται και το τυπικό. Η μαλακία είναι ότι έχει χρεωκοπήσει η κοινωνία. Μια χρεωκοπημένη κοινωνία, η οποία παίρνει δάνειο ελπίδας και βλαχομαγκιάς απο τους Ισπανούς. Γι' αυτο που κατηγορούμε ξερολίζοντας, οτι δηλαδή δεν παράγουμε τίποτα εμείς οι άχρηστοι, εισάγοντας τα πάντα, γλύφουμε εκεί που φτύνουμε.
Εισάγουμε και τρόπους αντίδρασης. Μια χρεωκοπημένη κοινωνία, δεν μπορεί να παράξει αντίσταση στον βιαστή της. Και....
κανει αυτό που
ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Δανείζεται. Κάθεται η βιασθείσα κοινωνία και φωνάζει τον βιαστή της "Μπάζο" "Μπάζο"... Σε βιάζει κάποιος κατ' εξακολούθηση, και αντί να του πάρεις το κεφάλι, τον κατηγορείς οτι ειναι άσχημος! Και αυτό το βαφτίζετε αντίδραση?
Γι' αυτό δεν πρόκειται να κόψετε κανένα μήλο, παρά θα πέσει από μόνο του όταν ωριμάσει και δεν θα μπορεί πια να κρατηθεί από μόνο του. Από μόνο του, μαλάκες. Δεν υπάρχει πλέον ο μύθος ότι, κάποτε θα ξυπνήσουμε, μη μας θυμώνεις άλλο Γιώργο, θα δεις όταν... και άλλα τέτοια... Μου θυμίζουμε κάποιους μαλάκες, τους οποίους όταν τους βρίζουν τη μάνα, απαντάνε "για ξανά πες το...!" και οσο προκαλεί, τόσο τ' ακούει. Στο τέλος βέβαια τρώει και καμμία σφαλιάρα. Έτσι κι εμείς. Ξανακόψε μισθούς και συντάξεις και θα δεις τι θα σου κάνουμε. Και κόβει ο άλλος. Είναι που φοβήθηκε το κίνημα των αγανακτισμένων.
Ρε μαλάκα... Όταν αλλάζεις πλευρό, δεν σημαίνει ότι ξύπνησες.

http://toxoneftiri.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα