ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !!ΣΑΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟ​ΥΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔ​Α

ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Γεωργίου Δημήτριος
Μπουκοβίνα Παναγιώτα
Κατσιμήτρου 14
45500 – Πέραμα
Τηλ. 6947902104

ΠΡΟΣ: Τη Δημοτική Κοινότητα Περάματος
1. κο Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου
2. κ.κ. Τοπικούς Συμβούλους
ΚΟΙΝ.: Δήμο Ιωαννιτών
κο Δήμαρχο
κο Γενικό Γραμματέα
Κύριοι το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε ότι έγιναν δυο παρεμβάσεις στους δρόμους του Περάματος (προκλητικές κατά την άποψή μας) οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινή μας ζωή και πολλά ερωτηματικά για
τη χρονική στιγμή που αυτές έγιναν.

Συγκεκριμένα:

Προβήκατε στη μονοδρόμηση των οδών Πάροδος Κατσιμήτρου και Πετροχείλου και μας υποχρεώνετε, όσους μένουμε επί της οδού Κατσιμήτρου, για να πάμε στα σπίτια μας να κάνουμε το γύρω του μισού Περάματος αφού και οι πέντε κάθετοι δρόμοι που ενώνουν τη Σπηλαίου - Κατσιμήτρου με την 25ης Μαρτίου έχουν την ίδια κατεύθυνση προς την 25ης Μαρτίου.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέβαλαν την μονοδρόμηση και μάλιστα με τόση επιπολαιότητα και βιασύνη που ξεχάσατε να ξαναβάλετε τα STOP στη συμβολή των δρόμων αυτών με την 25ης Μαρτίου. Εκτός και αν τους έχετε κάνει δρόμους με προτεραιότητα. Εφόσον δεν υπάρχει σήμα, ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας λέει ότι, ο ερχόμενος από δεξιά έχει προτεραιότητα. Επίσης, στη συμβολή της Πετροχείλου με τη Σπηλαίου και της Παρόδου Κατσιμήτρου με την Κατσιμήτρου ξεχάσατε να αφαιρέσετε τα σήματα που μαρτυρούν ότι οι δυο δρόμοι αυτοί ήταν διπλής κατεύθυνσης. Για να το διαπιστώσετε σας επισυνάπτω φωτογραφίες.

Ξηλώσατε τις μεταλλικές μπάλες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί πριν από πέντε (5) χρόνια περίπου στην αρχή της οδού Σπηλαίου ώστε να μη παρκάρουν τα αυτοκίνητα και μάλιστα τότε υπήρχαν διαμαρτυρίες από τους καταστηματάρχες για απομάκρυνσή τους κάτι που δεν έγινε.

Σήμερα και μετά από τόσα χρόνια ποιοι είναι οι λόγοι που επιβάλουν την απομάκρυνσή τους;

Μήπως το νέο κατάστημα (προσεχώς SUPER MARKET γράφει στο τζάμι) που πρόκειται να λειτουργήσει στο δρόμο αυτό χρειάζεται χώρο για να σταθμεύουν οι πελάτες και πρέπει οι μπάλες να απομακρυνθούν;

Για τις παρεμβάσεις αυτές σας παρακαλούμε, εντός των προθεσμιών που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία, να μας χορηγήσετε τα παρακάτω:

Ακριβή φωτοαντίγραφα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος με την οποία αποφασίστηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση των κάθετων οδών (17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘ. ΜΟΥΜΑ, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛ. ΣΙΜΟΥ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ) καθώς και της κυκλοφοριακής μελέτης η οποία συνοδεύει την παραπάνω απόφαση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη, φωτοαντίγραφο της εισήγησης προς το Δ.Σ.

Ακριβή φωτοαντίγραφο της απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου Περάματος με την οποία αποφασίστηκε η μονοδρόμηση των οδών Πάροδος Κατσιμήτρου και Πετροχείλου καθώς επίσης και Φ/Α της εισήγησης προς το Τοπικό Συμβούλιο στην οποία θα εξηγούνται και οι λόγοι για τη μονοδρόμηση και ποιος ήταν ο εισηγητής
Keywords
Τυχαία Θέματα