Δεν είχαν τύχη ο «μπουκαδόρος» και οι πορτοφολάδες!

Αποτυχημένες απέβησαν οι δυο περιπτώσεις κλοπής με θύματα ηλικιωμένους στο Ηράκλειο και την Αλεξανδρούπολη. Η Αστυνομία καιροφυλακτούσε και κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες σε χρόνο- μηδέν, σώζοντας έτσι το κομπόδεμα των θυμάτων τους!

Στο Ηράκλειο, ο 75χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού πρόλαβε να δει τον....
άγνωστο «μπουκαδόρο»
που τρύπωσε στο δωμάτιό του, άρπαξε από την τσέπη του πουκαμίσου του 1.950 ευρώ τα οποία είχε μόλις κάνει ανάληψη από την τράπεζα και έφυγε τρέχοντας. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του δράστη και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που περιπολούσαν εκεί κοντά κατάφεραν να συλλάβουν τον 32χρονο κλέφτη. Πάνω του βρέθηκε όλο το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει και επιστράφηκε στον ηλικιωμένο, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Στην Αλεξανδρούπολη, δυο Βούλγαροι πορτοφολάδες άρπαξαν από την τσέπη ενός 81χρονου 300 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, το θύμα έβαλε τις φωνές και τον άκουσαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες και τους συνέλαβαν. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 24χρονο, πάνω στους οποίους βρέθηκαν 220 ευρώ και αποδόθηκαν στον γέροντα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα