Δεν είναι μπόνους, είναι πριμ....

Διευκρινίσεις για τα δημοσιεύματα περί "παροχής bonus" στους υπαλλήλους του κοινοβουλίου σπεύδει να δώσει σήμερα η Βουλή εξηγώντας ότι πρόκειται για το κίνητρο επίτευξης στόχων που θα δίνεται σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα.

Θυμίζουμε ωστόσο ότι οι όροι, το ύψος και ο τρόπος καταβολής του πρόκειται να καθοριστεί με απόφαση του προέδρου της Βουλής άρα μιλάμε για ένα
επίδομα με....
άγνωστο ακόμη εύρος, ενώ μένει να δούμε και κατά πόσο θα το παραλάβουν όλοι οι υπάλληλοι ή μόνο όσοι υπηρετούν σε καίριες υπηρεσίες και η παραγωγικότητά τους είναι όντως μετρήσιμη.

Στην σχετική ανακοίνωση πάντως, υπενθυμίζεται ότι το 2010 οι υπάλληλοι της Βουλής υπέστησαν τις περικοπές που ίσχυσαν για όλο τον δημόσιο τομέα με έξτρα περικοπή της τάξεως του 20-30% επί των επιδομάτων τους τα οποία με την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο καταργήθηκαν πλήρως. Μεταξύ αυτών το κίνητρο απόδοσης,

η προσωπική διαφορά, το επίδομα γάμου, το επίδομα πληροφορικής, το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών, το επίδομα αποφοίτων Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και το ειδικό επίδομα που εχορηγείτο στους υπαλλήλους της Βουλής από την δεκαετία του 1930, ο λεγόμενος 15ος και 16ος μισθός.
briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα