Δεν λέει να " σβήσει η φωτιά" της κόντρας ΝΟΔΕ-Καρανίκα

" Πυρά" Κολοκύθα για το ..."κατόπιν ενεργειών μου" του Βουλευτή Ευρυτανίας
Οι κόντρες ανάβουν ...τα προβλήματα μένουν!

Η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ βουλευτή και ΝΟΔΕ Ευρυτανίας δεν έχει τελειωμό.
Με σχετική ανακοίνωσή της τα μέλη και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Δ.Κολοκύθας αντιδρούν οξύτατα και αμφισβητούν ανοικτά τον κ.Καρανίκα για την δήλωσή του ότι....
αυτός μεσολάβησε για την επάνδρωση των Πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Ευρυτανία.
Ο βουλευτής
στην απάντησή του που πρώτοι αναρτήσαμε στο Prasia.com μιλούσε για τις αθόρυβες κινήσεις του και την μεδοδικότητά του προς την ολοκλήρωση της κατασκευής μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής και την επάνδρωση των Κλιμακίων.
Διαβάστε τι απαντά η ΝΟΔΕ στην ανακοίνωσή της:
"Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο δελτίο του Βουλευτή Ευρυτανίας όσο αναφορά την λειτουργία και την στελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού μας. Ότι, κατόπιν ενεργειών του ιδρύθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Γρανίτσα τον Ιούνιο του 2009 και έκανε την επάνδρωση της Π.Υ. Καρπενησίου τον Οκτώβριο του 2008 με συντοπίτες μας, πυροσβέστες που υπηρετούσαν επί σειρά ετών σε υπηρεσίες της Αττικής.
Κατόπιν τούτο είμαστε υποχρεωμένοι ως ΝΟΔΕ Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να θέλουμε να πολιτικοποιήσουμε τον ευαίσθητο χώρο της πυρασφάλειας του Νομού μας να σας πληροφορήσουμε τα εξής για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο. Η επάνδρωση της Π.Υ. Καρπενησίου τον Οκτώβριο του 2008 έγινε μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες του τότε Νομάρχη κ. Κ. Κοντογιώργου και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Δ. Καρατσίκη.

Το δε κλιμάκιο της Γρανίτσας και η ένταξη οικόπεδου ( παλιάμπελα) στα ΣΔΙΤ για την ανέγερση ιδιόκτητου κτιρίου της Π.Υ. Καρπενησίου επίσης τον Ιούνιο του 2009 κατόπιν ενεργειών των ανωτέρω, του Δημάρχου Απεραντίων κ. Δ. Τάτση και του συντοπίτη μας Υφυπουργού Οικονομικών τότε κ. Α. Μπούρα και φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εύλογο το ενδιαφέρον του Βουλευτή του νομού μας για τα παραπάνω αλλά δεν περιμέναμε να τα οικειοποιηθεί κιόλας, θυμίζοντας πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος (κατόπιν ενεργειών μου) .
Πιστεύοντας λοιπόν ότι το ενδιαφέρον του παραμένει αμείωτο όντας και σήμερα που είναι κυβέρνηση ,ας βάλει τα δυνατά του για την πλήρη λειτουργία και στελέχωση του κλιμακίου της Γρανίτσας, την ανέγερση νέου κτιρίου της Π.Υ. Καρπενησίου μέσω ΣΔΙΤ,την επαναφορά του ωραρίου που υπήρχε μέχρι το 2009 από την ίδρυση του στο κλιμάκιο της Φουρνάς,την μεταφορά του κλιμακίου σε ασφαλές κτίριο,και την έμπρακτη βοήθεια στους εποχικούς που ενώ εργάζονται πάνω δέκα χρόνια στην Πυροσβεστική, μένουν έξω απο τον επικείμενο διαγωνισμό λόγω εσφαλμένων κριτηρίων και όχι να τους λέει ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στην κυβέρνησή του, γιατί πάνω από όλα είναι το καλό του τόπου μας!"
Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στο Star Λαμίας..

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο ο Βουλευτής τα βρήκε λίγο σκούρα στο συγκεκριμένο
Keywords
Τυχαία Θέματα