Δεν μιλά καμιά κουφάλα ενάντια στον Τσίπρα ! ! ! ΓΙΑΤΙ ; ; ;

Αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι χίλιες φορές πιο χειρότερα από αυτό που είπε ο Παπανδρέου και πέσανε να τον φάνε.... Ξυπνήστε ! ! !

Τον Τσίπρα τον έχουν βάλει οι Εβραίοι της Αμερικής για να διαλύσει το ευρώ.
Αυτό θα γίνει κτυπώντας την Μέρκελ χτυπάνε μαζί και τους συνέταιρους
της ευρωπαίους εβραίους, που θέλουν τώρα να αλώσουν όλη την Ευρώπη (πράγμα που δεν θέλουν οι εβραίοι της Αμερικής,) αφού πρώτα κατάκτησαν εντελώς την Γερμανία.
Γι αυτό μπορεί να πατάει και να λέει όλα αυτά τα τρελά χωρίς να φοβάται τον διεθνή, σιωνισμό (που είναι εγκατεστημένος στην Αμερική) και την αντίδραση των εδώ τσιρακιών του, δηλαδή τους καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους , ιδιοκτήτες ΜΜΕ… που συνεχίζουν να.....
τα διαφεντεύουν.
Το συμπέρασμα μπορεί να το βγάλει ο κάθε λογικός άνθρωπος (όχι όμως κάποιος πωρωμένος οπαδός του που έχει γίνει πια ζόμπι,) αν θυμηθεί πως αντέδρασαν όλοι αυτοί όταν ανέφερε ο Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, που έπεσαν πάνω του να τον φάνε, καθώς έγραφαν χίλια μύρια εναντίων του ότι παίζει το παιγνίδι των κερδοσκόπων και άλλα χιλιάδες τρελά.
Ωστόσο δεν σας φαίνεται εντελώς περίεργο που δεν μιλά καμιά κουφάλα από όλους αυτούς τους μεγάλους, να κατηγορήσει να πει έστω και το παραμικρό ενάντια στον Τσίπρα, ενώ έχει αναστατώσει όλη την οικουμένη με όλα αυτά που αναφέρει καθημερινά καθώς είναι χίλιες φορές πιο χειρότερα από αυτό που είπε ο Παπανδρέου;
Καταλάβατε τώρα τι παιγνίδια παίζονται εις βάρος μας. Και αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα μπροστά στα άλλα πολύ πιο μεγάλα όμως είναι εντελώς κρυφά.

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα