Δεν πάμε καθόλου καλά!!! Νέο Μνηµόνιο για 60 δισ. ευρώ

Ενα νέο Μνηµόνιο,κεντρικό στοιχείο του οποίου θα είναι ένα τολµηρότατο πρόγραµµα ιδιωτικοποιήσεων, αναµένεται να υπογράψει η Ελλάδα µε την τρόικα, προκειµένου να εξασφαλίσει τη συνέχιση του δανεισµού της µε περίπου 60 δισ. ευρώ, επιπλέον των 110 δισ. ευρώ τού ήδη χορηγούµενου δανείου. Οπως αναφέρουν καλά πληροφορηµένες πηγές της τρόικας, το.....
νέο αυτό Μνηµόνιο αναµένεται να διαµορφωθεί...
το αµέσως προσεχές διάστηµα, καθώς διαφορετικά
το ∆ΝΤ έχει προειδοπο ιήσει ότι δεν είναι διατεθειµένο να χορηγήσει ούτε την 5 η δόση του υφιστάµενου δανείου. Η δόση αυτή, ύψους 12 δισ. ευρώ, πρόκειται κανονικά να εκταµιευθεί στις 27 Ιουνίου.

Η προετοιµασία του νέου προγράµµατος έχει ήδη αρχίσει σε Βρυξέλλες, Ουάσιγκτον και Αθήνα, όπου σήµερα αρχίζουν τις επαφές τους οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας της τρόικας, οι οποίες αποκτούν ιδιαίτερη σηµασία ενόψει των νέων δεδοµένων.

Καθοριστική θα είναι, εξάλλου, η συνεδρίαση του Συµβουλίου Υπουργών της ευρωζώνης τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, στην οποία θα συµµετέχει και ο γενικός διευθυντής του ∆ιεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος - Καν. Ουσιαστικά τότε αναµένεται να ληφθούν οι βασικές αποφάσεις για να προχωρήσει η υπογραφή της νέας συµφωνίας.


http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα