Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε Κράτος ποτέ..

Το εκκαθαριστικό της Έκτακτης Εισφοράς το εκτύπωσα απ'το Δίκτυο, από μόνος μου, στις 2 Σεπ. Περίμενα έως τις 15Σεπ μήπως & μου ερχόταν το ταχυδρομικό, οπότε στις 15Σεπ υπέβαλλα ένσταση για επανεκκαθάριση, σύμφωνα με τις οδηγίες του εντύπου, αφού είχαν από λάθος συμπεριλάβει ως εισόδημα το ΕΦΑΠΑΞ μου (το ταχυδρομικό ήρθε τελικά, στις 15Οκτ!).
Απ'τη
στιγμή που έγινε δεκτή η ένστασή μου για επανεκκαθάριση, επισκεπτόμουν την εφορία ανά εβδομάδα (άλλη δουλειά δεν είχα), για να.....
πάρω το νέο εκκαθαριστικό. Μετά από 5 φορές πήγαινε- έλα, η υπάλληλος (πρέπει εδώ να πω, ευγενής & εξυπηρετική παρά το φόρτο εργασίας της που ήταν εμφανής κάθε φορά πάνω στο γραφείο της), με λυπήθηκε &  μου τόβγαλε τελικά, στις 1Νοε το νέο εκκαθαριστικό. Μου εξήγησε όμως, ότι θα περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα για να φανεί στο "σύστημα" ώστε να μπορέσω να το πληρώσω.
Να πω εδώ, ότι ναι, πιστεύω ότι μας έχουν πετσοκόψει άγρια, μας έχουν σκίσει στους φόρους, πιστεύω ότι πρέπει ν'αντιδράει ο κόσμος, όχι με ειρηνικές κινητοποιήσεις όπως ισχυρίζονται οι υπέρμαχοι της Δημοκρατίας, αλλά με βία &  αποτελεσματικότητα (αφού οι ειρηνικές διαμαρτυρίες δεν έχουν τελικά κανένα αποτέλεσμα), κατά αυτών που πετσοκόβουν, χαρατσώνουν, εξαθλιώνουν το λαό.
Επειδή όμως, πολλοί μπορεί να λένε "δεν πληρώνω", όμως όταν έρθει η ώρα να βρεθείς αντιμέτωπος με το νόμο, είσαι μόνος σου, μπλέκεις, έχεις συνέπειες, επειδή τα ποσά που μου βάζουν να πληρώσω στα διάφορα μέχρι τώρα χαράτσια, μπορώ να τα πληρώσω, ακόμα δεν πείνασα, απλά έχουν κοπεί όλες οι διασκεδάσεις, οι έξοδοι, οι εκδρομές, οι διακοπές.
Ξεκίνησα λοιπόν σήμερα 7Νοε να πάω να πληρώσω επιτέλους την Έκτακτη Εισφορά. Δυστυχώς όμως, ακόμα να φανεί στο "σύστημα" Δεν μπορούν να μου πουν ούτε πότε θα φανεί, ώστε να μην πηγαινοέρχομαι.
Αν λοιπόν το Κράτος δεν είναι σε θέση να εισπράξει από κάποιον που θέλει να πληρώσει,
Αν χρειάζεται να πας & νάρθεις 10 φορές μέχρι να σε δεχτούν να πληρώσεις,
Φαντάσου τι γίνεται μ'αυτούς που ψάχνουν να τους βρουν για να πληρώσουν, ή
Τι γίνεται μ'αυτούς που δολί

Minas S.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα