Δεν «βλέπει» άμεση λύση για τις εγγυήσεις η Γιούτα

Η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν προβλέπεται να υπάρξει λύση για το θέμα των εγγυήσεων που ζητά το Ελσίνκι, με αντάλλαγμα τη χορήγηση νέων δανείων στην Ελλάδα, κατά τη σημερινή σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο.....
Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, κατά την άφιξή της στην Πολωνία, η Γιούτα Ουρπιλάινεν απάντησε: "Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι θα βρούμε μία λύση
μέχρι το βράδυ".

Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ έφθασε το πρωί μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Μπαρουάν, στο κτίριο όπου διεξάγεται η άτυπη σύνοδος, με αντικείμενο το ξεπέρασμα των προσκομμάτων για την εφαρμογή των μέτρων που αποφασίστηκαν κατά τη σύνοδο κορυφής της 21ης Ιουλίου και προβλέπουν τη χορήγηση δεύτερου πακέτου στήριξης στην Ελλάδα.

Η παρουσία του Τίμοθι Γκάιτνερ στη σύνοδο, έπειτα από πρόσκληση της προεδρεύουσας της Ευρωπαϊκής Ενωσης Πολωνίας, αποτελεί ένα γεγονός εξαιρετικού χαρακτήρα.

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι οφείλουν να επιταχύνουν τις ενέργειές τους και να αποδεσμεύσουν μεγαλύτερα κεφάλαια για την αποφυγή μίας μεγαλύτερης κρίσης.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα