Δεν ξεκαθάρισε τη στάση της στο Παλαιστινιακό η Αυστραλία

Εναντίον της αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητου κράτους θα ψηφίσει πιθανόν η Αυστραλία όταν κατατεθεί σχετικό αίτημα, που οι Παλαιστίνιοι θέλουν να παρουσιάσουν την Παρασκευή, στη γενική συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, που....
βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, είχε προτείνει στην πρωθυπουργό αποχή της Αυστραλίας, ενώ η κ. Γκίλαρντ, από την πλευρά της, κάλεσε το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους, να ξεκινήσουν ουσιαστικό διάλογο για την εξεύρεση βιώσιμης
λύσης.

Κανένα ψήφισμα του ΟΗΕ δεν θα λύσει το πρόβλημα αν δεν συμφωνήσουν οι δυο πλευρές, είπε η κ. Γκίλαρντ και έγραψε σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τον Παλαιστίνιο πρόεδρο.

Η πρωθυπουργός δεν ξεκαθάρισε την στάση που θα κρατήσει η Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά όλοι συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι είτε θα απέχει, είτε θα την καταψηφίσει.

Η αντιπολίτευση από την πλευρά της κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει το Ισραήλ που έχει να αντιμετωπίσει την "εχθρική Τουρκία" αλλά και την Αίγυπτο και απομονώνεται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα