Δεν υπάρχουν λεφτά;;; Βάλτε από την τσέπη σας!!!

Όταν ακούς από επίσημα χείλη ότι στα ταμεία του Δήμου δεν υπάρχει ούτε ευρώ να βάλουν βενζίνη στα διάφορα υπηρεσιακά οχήματα και τα απορριμματοφόρα, τότε μόνο ένα συμπέρασμα υπάρχει...

Κυρίες και κύριοι...ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ!!!

Το χειρότερο δεν....
είναι αυτό, ότι δηλαδή έχουν αδειάσει τα ταμεία του Δήμου, και υπάρχουν παντού χρέη (ρωτήστε το ΕΚΟ να σας πει πόσα τους χρωτάει ο Δήμος), αλλά η φυσικότητα με την οποία το παραδέχονται σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.

Λες και δεν πρέπει να πάνε να κόψουνε τον λαιμό τους να βρούνε
λεφτά να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες, να έχουν το νησί καθαρό.

Τι διαχείριση έχει γίνει πια στα οικονομικά του Δήμου, πού πήγαν τόσα εκατομμύρια, ώστε να μην έχουμε λεφτά ούτε για βενζίνη;;

Κύριοι δεν υπάρχουν λεφτά γιατί αδειάσανε τα ταμεία του Δήμου;;; Κανένα πρόβλημα!! Να βάλετε από την τσέπη σας!!! Δεν διαχειρισήκατε καλά τα ταμεία, ξοδέψατε ανώφελα σε εξωτερικούς συμβούλους, σε διαφημιστικές εταιρείες;; Kανένα πρόβλημα. Βάλτε από την τσέπη σας!!! Χαθήκανε χρήματα ως εκ δια μαγείας και κανείς δεν ξέρει που είναι;;; Κανένα πρόβλημα!! Βάλτε από την τσέπη σας!!

Από την στιγμή που εκλεγήκατε να κάνετε μία δουλειά και διαχειρίζεστε πακτωλό χρημάτων είσαστε υποχρεωμένοι να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας και να έχετε τον τόπο καθαρό! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πρέπει να βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

Βρείτε ανθρώπους να κάνουν εθελοντικά τις δουλειές που πρέπει να γίνουν!! Η αδράνεια, η μοιρολατρεία κι η απάθεια την ωρα που τα προβλήματα διογκώνονται δεν είναι λύση. Σας έχει ψηφίσει η μισή Μύκονος, η μισή κοινωνία είναι μαζί σας!!! Τώρα είναι η ώρα να δείξετε την δύναμή σας! Αφού είσαστε αγαπητοί στον κόσμο κι έχετε στο πλευρό σας την κοινωνία, είναι η κατάλληλη στιγμή νομίζω να απευθύνετε δημόσιο κάλεσμα για τον καθαρισμό του νησιού με ότι τρόπο μπορεί και διαθέτει ο καθένας.

Η δύναμη μίας Δημοτικής Αρχής, ενός Δημάρχου, ενός Αντιδημάρχου, είναι η ίδια η κοινωνία, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους. Για να είσαστε τόσα χρόνια εξουσία δε μπορεί να είναι τυχαίο! Η αγάπη του κόσμου για εσάς πρέπει να φτάνει στα όρια της λατρείας. Εκμεταλλευτείτε την για το καλό του νησιού!!

MYKONOSZOO
Keywords
Τυχαία Θέματα