Διδάκτορας λέει ότι έπεσε θύμα επιτήδειων σε ερευνητικό πρόγραμμα

Και αυτό το περιστατικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η Χρυσάνθη Δόλκα κατήγγειλε καθηγητή και την Επιτροπή Ερευνών και κατέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη

Η διδάκτορας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρυσάνθη Δόλκα υποστηρίζει ότι μετά την ένταξή της σε ερυνητικό πρόγραμμα έπεσε θύμα καθηγητή, αλλά και της Επιτροπής Ερευνών του...... Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που μας απέστειλε, αναφέρει τα εξής:
"Σκέφτηκα να σας στείλω το email αυτό, σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύσατε με τίτλο
"Οργή στα Γιάννενα εναντίον καθηγητών του Πανεπιστημίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω μια υπόθεση μου στο συνήγορο του πολίτη σχετικά με την Επιτροπή Ερευνών και έναν συγκεκριμένο καθηγητή του Πανεπιστημίου. Είμαι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του τμήματος Χημείας και το όλο θέμα ξεκίνησε το 2008, μετά την ένταξη μου σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα. Έχω αλληλογραφία μέσω του συνηγόρου του πολίτη και της χειρίστριας της υπόθεσης μου με την επιτροπή ερευνών με έγγραφα ντροπιαστηκά τα οποία υπογράφουν αυτά τα ελίτ μέλη της κοινότητας!!!! Θα απευθυνθώ και στο ΣΔΟΕ να αναφέρω απλά τα όσα προσωπικά γνωρίζω. Είμαι στη διάθεση σας σε περίπτωση που θέλετε και άλλες πληροφορίες".

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
χρυσανθη δολκα, δολκα χρυσανθη
Τυχαία Θέματα