ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΧΡΙΔΩΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ OI ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Χαιρετίζουμε εκ μέσης καρδίας την θαρραλέα και έντιμη αντίδραση της Συνέλευσης των Κανονικών Επισκόπων της βορείου και κεντρικης Αμερικής, η οποία συγκροτείται από τους εν ενεργεία Επισκόπους εκπροσώπους όλων των τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, με την οποία καταδικάζει την παράνομη και ανήθικη φυλάκιση και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα επαχθείς για τον ....
Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος συνθήκες.

Από τη μια οι Σκοπιανοί θέλουν να γίνουν μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης και από την άλλη καταπατούν τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Δυοίν θάτερον Γυφροσκοπιανοί που έχετε τη θρασύτητα να αυτοαποκαλείστε Μακεδόνες.

Ούτε το ιερό όνομα της Μακεδονίας θα τολμήσετε να σφετεριστείτε, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα θα καταπάτε, αν θέλετε να γίνετε μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης.

Οσο για τη σχισματική αυτοαποκαλούμενη “Εκκλησία της Μακεδονίας”, η οποία δεν έχει καμία κοινωνία με καμιά Ορθόδοξη Εκκλησία, ας κοιτάξει να αποχτήσει λίγη ανθρωπιά τουλάχιστον αντί να υποστηρίζει τον εγκλεισμό ενός Αρχιεπισκόπου στη φυλακή στο κελί με έξι κακούργους και να επιζητεί να μην του επιτραπεί ούτε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στα δικαστήρια!!! Πολύ χριστιανική συμπεριφορά μα την αλήθεια!

Πλεόνασμα δημοκρατίας, ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν οι Γυφτοσκοπιανοί.!!!

Είναι να μη θέλουν να γίνουν μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης;!!!

panayiotistelevantos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα