ΔΗ.ΣΥ.: Πρώτα μιλά και μετά σκέπτεται ο Βενιζέλος

«Ο υπουργός Οικονομικών μιλά πρώτα και σκέπτεται μετά.
Γι’ αυτό και τις χθεσινές ανακοινώσεις του σχετικά με τις αποδείξεις, αναγκάστηκε στη συνέχεια να ‘μαζέψει’ ο Γενικός του Γραμματέας», αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας που αποδοκιμάζει τις τελευταίες ανακοινώσεις του....
Εύαγγελου Βενιζέλου.

Παράλληλα χαρακτηρίζει τα μέτρα, που εξαγγέλλει ο υπουργός οικονομίας, σπασμωδικά, αλλοπρόσαλλα
και άδικα και σημειώνει ότι αυτός είναι και ο λόγος, που ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2011.

«Απέναντι στην ανικανότητα της κυβέρνησης και τους λαγούς με πετραχήλια, που υπόσχεται η αντιπολίτευση, η Δημοκρατική Συμμαχία προτείνει έναν τολμηρό αλλά ρεαλιστικό εναλλακτικό δρόμο», συνεχίζει η ανακοίνωση και υπενθυμίζει την πρόταση για καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή 20% και πάταξη της φοροδιαφυγής με ένα νέο ελεγκτικό μηχανισμό, που θα στελεχωθεί από νέους μη μόνιμους καλά αμειβόμενους υπαλλήλους.

«Οι προτάσεις αυτές σε συνδυασμό με βοήθεια από την Ευρώπη για νέες επενδύσεις και εγγύηση των επενδύσεων, μπορεί να δώσουν και πάλι ελπίδα στην ελληνική οικονομία και τους Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Παράλληλα στη Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή την ανακοίνωση Μπαρόσο για δημιουργία μηχανισμού εγγύησης των ιδιωτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, υπενθυμίζει πως τη συγκεκριμένη λύση υιοθέτησαν και προώθησαν στα ευρωπαϊκά όργανα οι ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι μετά από σχετική πρόταση τον περασμένο Ιούνιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Δίνει ελπίδα σε χιλιάδες ανέργους, που χωρίς επενδύσεις δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Δίνει ελπίδα στις επιχειρήσεις που χωρίς εγγυήσεις δεν μπορούν να βρουν χρηματοδότηση λόγω του κινδύνου χρεοκοπίας της χώρας και έχουν παγώσει κάθε νέα ιδιωτική οικονομική δραστηριότητα», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ευρωβουλευτής, Θόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος άφησε αιχμές για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Ν.Δ..

«Μακάρι να έκαναν το ίδιο κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Με την ανικανότητα και ανευθυνότητά τους σπατάλησαν δυστυχώς την αξιοπιστία της Ελλάδας στην Ευρώπη», πρόσθεσε. Στο μεταξύ η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίζει τις επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Απόψε θα βρεθεί στον Μαρκόπουλο.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα