Έχετε στοιχειώδεις γνώσεις Αγγλικών; LOWER σε ΕΝΑ χρόνο, με ευέλικτα ωράρια, έκπτωση έως 37% στα δίδακτρα και 2η ξένη γλώσσα ΔΩΡΕΑΝ! Έναρξη: Ιανουάριος 2012.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες, έχουν σχεδιάσει ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα ειδικά για σπουδαστές που έχουν πολύ λίγες / στοιχειώδεις γνώσεις Αγγλικών, ενδιαφέρονται όμως να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους και να αποκτήσουν το Lower σε σύντομο χρονικό διάστημα (μέσα σε ένα χρόνο).
Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι.....
συνοδευτικές παροχές του προγράμματος:
Lower σε ΕΝΑ χρόνο, αρχίζοντας από επίπεδο pre-intermediate (5 επίπεδα), χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών, τους εξειδικευμένους καθηγητές και τα ειδικά γραμμένα
για το πρόγραμμα αυτό βιβλία.
Γραπτή εγγύηση σπουδών και χρονοδιαγράμματος.
Πολύ χαμηλά δίδακτρα και επιπλέον έκπτωση 32-37% (το ακριβές ποσοστό της έκπτωσης αποτελεί συνάρτηση του τρόπου εξόφλησης διδάκτρων).
Δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν, για ένα πλήρες πρόγραμμα από το μηδέν μέχρι και επίπεδο αντίστοιχο του Lower. Δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών, με καταβολή μόνο δικαιώματος εγγραφής.
Ισχύς προσφοράς: μέχρι 20 Ιανουαρίου.
Πρωινά και βραδινά τμήματα, δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης (τα τμήματα συμβαδίζουν).

H Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και γενικότερα για τα θέματα ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω sites και blogs

www.eurodiastasi.gr,

www.agglika-gia-enilikes.gr

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com

www.lower-proficiency.gr

www.agglika-english.blogspot.com

www.thelo-na-matho-agglika.blogspot.com

www.agglika-athina.blogspot.com
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-330.111.0,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση, ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
Keywords
Τυχαία Θέματα