ΕΕΕΕΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ !!!

Εσείς, ανθρωπάκια του καθεστώτος, πώς νοιώθετε όταν διαβάζετε στην Munchner Merkur τον επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να δηλώνει σαν κοινός εκβιαστής:
«προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του Ιουνίου για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα προς την Ελλάδα, είναι η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων»; Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε έναν συντονιστή ενός αμφιλεγόμενου
μάλιστα θεσμού της ΕΕ, να μιλά με αυτό το ύφος, απειλώντας θανάσιμα ένα μέλος της ΕΕ; Και τι είναι αυτό που σας οδηγεί να...
προβάλετε επιπροσθέτως, δίχως μάλιστα να ασκείτε κριτική, την απολύτως προβοκατόρικη και ασφαλώς απαγορευτική για τον ρόλο του τοποθέτηση ότι «Η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στις αγορές το 2012»; Ο κύριος Γιούνκερ δεν είναι ο κ. Γιαννακόπουλος που κάνει αναλύσεις και πολιτική κριτική, αλλά επικεφαλής ενός ευρωπαϊκού οργάνου και οι εκπεφρασμένες πεποιθήσεις του είναι ικανές να προκαλέσουν καταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας, η οποία προφανώς έχει πάψει να σας ενδιαφέρει. Άλλωστε πότε είπε αλήθεια ο Γιούνκερ και πότε έκανε σωστή εκτίμηση; Μπορεί τώρα να έχει δίκιο, αλλά τι έλεγε μέχρι χθες; Πώς συνδέεται ο εκβιασμός του για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με τη νέα «φώτιση» περί ανικανότητας της χώρας μας να «πείσει» τις αγορές; Το πρώτο μνημόνιο εσείς κι ο Γιούνκερ το υποστηρίξατε για να μπορέσει η χώρα να δανειστεί ξανά από την χρηματαγορά. Το δεύτερο το πλασάρετε επειδή η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί. Τελικά μήπως το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ ο δανεισμός, αλλά το πώς θα επιβάλετε πολιτικές που σήμερα υπαγορεύονται από τα μνημόνια και τις οποίες δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμόσει το πολιτικό σύστημα παρά την υποστήριξή σας; Ρητορικό το ερώτημα. Το πρόβλημα, φορείς του καθεστώτος, είστε μάλλον τελικά εσείς και ο Γιούνκερ απλώς ο μηχανισμός προβληματοποίησης μιας κατάστασης που πολύ σας εξυπηρετεί!

Μήπως ανθρωπάκια, σας έχει απομείνει λίγη τσίπα για να διαισθανθείτε τι διαπράξατε, υποστηρίζοντας σαν ελεεινοί ζήτουλες το «μνημόνιο» και τον άθλιο ατομικό μηχανισμό διαχείρισης της χρεοκοπίας της χώρας, που δήθεν θα την προστάτευε από τους κερδοσκόπους των αγορών; Τότε, λέω, που ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ζήταγε τον μηχανισμό για δήθεν πολιτική υποστήριξη και όχι για οικονομική στήριξη! Ορίστε, τώρα την πολιτική υποστήριξη που επεδίωξε ο Γιώργος Παπανδρέου, την έχει πλουσιοπάροχα! Καιρός να θριαμβολογήσετε εκ νέου! Μέσω του πιο χυδαίου οικονομικού εκβιασμού στην ιστορία της Ελλάδας, επιτυγχάνονται οι πολιτικοί στόχοι σας, κρατικοδίαιτοι μεταπράτες, που σαν άλλοι μασκαράδες υιοθετείτε το στυλ της αστικής τάξης, ενώ στην πραγματικότητα είστε συμμορίες, ή εκπροσωπείτε συμμορίες, που απομυζούν τον παραγόμενο εθνικό πλούτο, δίχως μακροχρονίως να προσθέτετε ίχνος υπεραξίας. Δεν είστε αστική τάξη! Δεν υπάρχει αστική τάξη στο τόπο, διότι αν υπήρχε θα επέλεγε άλλη μορφή αγώνα για να ικανοποιήσει τα συμφέροντά της.

Αν υπήρχε ελληνική αστική τάξη, αντί να εκλιπαρεί για διακυβέρνηση από την Τρόικα και να εκβιάζει μέσ
Keywords
Τυχαία Θέματα