Είδε τους δελφίνους για να ηρεμίσει τα πνεύματα

Πιο σοφοί για τις προθέσεις του δεν έγιναν οι υπουργοί που είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μια προσπάθεια, προφανώς να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα στο εσωτερικό του κόμματος του και επιχειρώντας να κλείσει τα στόματα, που του ζητούν να αναλάβει πρωτοβουλίες σε σχέση με την επόμενη ημέρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ζήτησε να δει κάποιους υπουργούς, οι οποίοι με τον.....
έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν συνδέσει
το όνομα τους με την διαδοχή.

Δημήτρης Ρέππας, Άννα Διαμαντοπούλου, Βαγγέλης Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδου, Κώστας Σκανδαλίδης, Χρήστος Παπουτσής, ήταν στην πρώτη σειρά επαφών, ενώ σύμφωνα με συνεργάτες του θα ακολουθήσουν και άλλες.

Οι επαφές έχουν περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα καθώς ο ίδιος δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, αν και οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα.

Άλλωστε σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στόχος του ίδιου είναι να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή πορεία της χώρας, άρα και να είναι επιτυχής η πορεία της σημερινής κυβέρνησης και πέρα αυτού… ουδέν.

Πάντως και σήμερα συνεχίστηκε η δημόσια αντιπαράθεση στελεχών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. με χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, «η προσπάθεια δαιμονοποίησης και εξοβελισμού από το πολιτικό σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου, αρχίζει να παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικού κανιβαλισμού».

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα