Εκδίκαση της Συλλογική Αγωγής του ΙΝΚΑ ΟΧΙ στο Χαράτσι της ΔΕΗ.

Σήμερα (23 Ιανουαρίου) και ώρα 12:00 το μεσημέρι εκδικάστηκε η συλλογική αγωγή του ΙΝΚΑ (Ινστιτούτου Καταναλωτών) ΟΧΙ στο Χαράτσι της ΔΕΗ, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κτήριο 6 αίθουσα 7 (Δικαστήρια Ευελπίδων). Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο στις 9:00 το πρωί και θα σας ενημερώσουμε με εκτεταμένο ρεπορτάζ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΝΚΑ
είχε κάνει πρόσκληση σε.....
όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά και στον λαό και τελικά μόνο από δύο παρατάξεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όπως και μερικοί δεκάδες πολιτών.
Φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Το χαράτσι της ΔΕΗ πέρα ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό δείχνει την αδικία αλλά και τον εκβιασμό του κρατικού μηχανισμού. Δείχνει επίσης τον φασισμό των κυβερνώντων, την έλλειψη ανθρωπιάς αλλά και τον μηδενισμό της πραγματική ύπαρξης του κράτους με την έννοια κράτος πρόνοιας να είναι ξεχασμένο και ουδείς να μην το κάνει θέμα.
Κατάφεραν οι πολιτικοί αυτού του κράτους να μας περάσουν τις ιδέες τους σαν να είναι δεδομένα και σαν να ισχύουν πραγματικά:
Ο Έλληνας είναι τεμπέλης,
Ο Έλληνας κλέβει και φοροδιαφεύγει,
Ο Έλληνας τα έφαγε με τους πολιτικούς,
Ο Έλληνας πρέπει να πληρώσει για τις παρανομίες του και τις κλεψιές του,
Ο Έλληνας είναι αντιπαραγωγικός,
Οι Έλληνες που αντιδρούν (αγανακτισμένοι πολίτες) είναι φασίστες, κομουνιστές, μαλάκες και θέλουν να ανατρέψουν το κράτος...
Εμείς δεν τα δεχόμαστε όλα αυτά, δεν είμαστε έτσι όπως μας χαρακτηρίζουν, για αυτό ήμασταν σήμερα στην Ευελπίδων, για να υποστηρίξουμε το δίκαιο, έχουμε πόλεμο και τώρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ο αδιάφορος και ο αμέτοχος Έλληνας είναι ο νεκρός Έλληνας ....
Η πρόσκληση του ΙΝΚΑ:
http://eleftheroiellines.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα