Εκεί Ατιμωρησία και εδώ Προληπτική Τρομοκρατία

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ο σταθμάρχης του σταθμού του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος, επειδή διατήρησε ανοικτό τον σταθμό, παρά την εντολή που του δόθηκε να κλείσει τον σταθμό το απόγευμα της 29ης Ιουνίου.
Την ίδια στιγμή, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδινε τις πρώτες βοήθειες σε.....
συνεργασία με το σταθμό πρώτων βοηθειών της πλατείας Συντάγματος εντός του σταθμού,
στον οποίο είχαν βρει καταφύγιο, μετά την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και βίας των δυνάμεων καταστολής.
Σε διαθεσιμότητα λοιπόν τέθηκε ένας άνθρωπος ο οποίος παράκουσε τις άνωθεν εντολές όχι για να κερδοσκοπήσει, όχι για να βιαιοπραγήσει, όχι για να εκβιάσει, όχι για να λουφάρει (αυτοί έχουν πάντα την κυβερνητική κάλυψη και ποτέ δεν τιμωρούνται), αλλά για να προσφέρει στους συμπολίτες του πολύτιμες υπηρεσίες που πρώτα και πάνω απ' όλα αφορούσαν στην ιατρική περίθαλψη τραυματιών.
Την ιατρική περίθαλψη τη σέβονται ακόμη και στον πόλεμο και ακόμη και οι Αμερικανοί σφαγείς όταν κάποιες φορές χτυπούν -δήθεν τυχαία- μέρος με γιατρούς και τραυματίες, ζητούν συγνώμη και απολογούνται, έστω και υποκριτικά γι' αυτό.

Οι Έλληνες αξιωματούχοι όχι απλώς δε ζήτησαν ούτε συγνώμη για την ανελέητη επίθεση ενάντια σε τραυματίες και γιατρούς στο Μετρό, αλλά αντιθέτως ζήτησαν και τα ρέστα, αφού βέβαια πρώτα προσπάθησαν να μας βγάλουν τρελούς και τυφλούς, επιμένοντας ότι αφού τα χημικά... "ίπτανται" δεν μπορεί να έπεσαν στο Μετρό!
Αφού λοιπόν έπαιξαν αυτό το ελεεινό παιχνίδι με τη νοημοσύνη μας, τώρα προχωρούν στο επόμενο στάδιο: στην προληπτική τρομοκρατία!
Η κατασταλτική τρομοκρατία επιτελέσθη το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου.
Η προληπτική τρομοκρατία συντελείται τώρα με την κυβερνητική ενέργεια να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο σταθμάρχης του Μετρό Συντάγματος.
Για να πάρουν έτσι το μήνυμα όλοι όσοι προτίθενται να προσφέρουν οποιαδήποτε -μη αρεστή στην κυβέρνηση- υπηρεσία στον ελληνικό λαό.
Για να πάρουν το μήνυμα της επικείμενης απόλυσης αν δεν σκύψουν το κεφάλι στη δωσίλογη Κυβέρνηση της Υποδούλωσης..

Και θα ρωτήσει ο πλέον αφελής καλοπροαίρετος -μέχρι... αηδίας-
"καλά όλα αυτά, αλλά αφού παρανόμησε δεν πρέπει να τιμωρηθεί;".
Φίλε αφελή σου απαντώ προκαταβολικά...
Εκείνο το διήμερο συντελέστηκαν μεταξύ άλλων τα εξής εγκλήματα: απρόκλητη βιαιοπραγία αστυνομικών προς διαδηλωτές, ρίψη απαγορευμένων -εντός της Ευρωπαικής Ένωσης- ασφυξιογόνων χημικών ουσιών, συλλήψεις και προσαγωγές διαδηλωτών που ουδεμία σχέση είχαν με επεισόδια, προκλητική και εγκληματική αμέλεια και ανοχή της Αστυνομίας σε βανδαλισμούς συγκεκριμένων ομάδων διαδηλωτών, αποδεδειγμένη συμμετοχή μυστικών αστυνομικών της Ασφάλειας σε επεισόδια και βανδαλισμούς, εγκληματική αμέλεια της Αστυνομίας σε καταστροφές Δημόσιας Περιουσίας από τις προαναφερθείσες συγκεκριμένες ομάδες "διαδηλωτών" θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα άλλων πολιτών, ξυλοδαρμός πολιτών και τουριστών που ασφαλώς ουδεμία σχέση είχαν με τη διαδήλωση στην ευρύτερη περιο
Keywords
Τυχαία Θέματα