Εκλογές 2012: Θρίαμβος των Αντι-Μνημονιακών Δυνάμεων και συντήρηση (μέχρι νεωτέρας) των Μνημονίων !!!!!

του Όθωνα Ιακωβίδη

Τα “αντι-Μνημονιακά κόμματα”, θριάμβευσαν.
Τα “Αριστερά”, αύξησαν τα ποσοστά τους, (από τις εκλογές του 2009) κατά δυσθεώρητους ρυθμούς και, δικαίως, θριαμβολογούν.
Η Αριστερά, συνολικά, αύξησε τα ποσοστά της κατά 250 % !! (από 12 σε 30), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε το ποσοστό του κατά 360 % !!!!! (από 4,5 σε 16,5)
Τα “Δεξιά”, (νεοσύστατα, κυρίως) έκαναν το πιό δυνατό κομματικό ντεμπούτο, με τους “Ανεξάρτητους” να θυμίζουν
το Πα.Σο.Κ του Ανδρέα, αμέσως μετά τη....
“μεταπολίτευση”.

Έ, και;;; Έχει αυτό, κάποια (έστω και ελάχιστη) άμεση επίπτωση στην αιχμαλωσία της Ελληνικής κοινωνίας στα Μνημόνια των δυναστών της; Όχι !
Ρε, δεν πάτε στο Διάολο, όλες οι αρχηγάρες και οι κομματάνθρωποι των “αντιμνημονιακών” κομμάτων που με τις κομματικές παρωπίδες σας κλείσατε (για άλλη μία φορά) το οπτικό πεδίο των πολιτών στον περιορισμένο κομματικό ορίζοντα και με το κομματικό καπίστρι (το ίδιο που χρησιμοποιείτε σ' όλη τη “μεταπολίτευση”, αυτό που μας κατέστρεψε) αφήνετε τον πολίτη, για άλλη μια φορά, αμήχανο, στο δρόμο της απώλειας της πολιτικής και οικονομικής του ανεξαρτησίας, στο δρόμο της μετανάστευσης, έρμαιο της ανεργίας, της φτώχειας, της ξεφτίλας, της αυτοκτονίας !!!....

Αν ο θρίαμβος ο δικός σας, είναι ταυτισμένος με την τελειωτική ήττα της κοινωνίας, να χέσω την πολιτική σας σκέψη, στάση και ιδεολογία.
Οι πολιτικές ιδεολογίες και τα κόμματα, δεν υπάρχουν για να οδηγούν τις κοινωνίες στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που στοχεύουν !!
Εσείς (αν δεν είναι αυτός είναι ο ρόλος σας) πώς το καταφέρνετε αυτό ;;;

Δηλαδή, τί καλύτερο περίμεναν και ήθελαν οι δυνάστες μας, όταν, (χάριν της παροιμιώδους ανικανότητας ή της χαρισματικής ηλιθιότητάς σας) έχοντας χάσει την δυνατότητα εξουσίας, τη διατηρούν και οργανώνονται για να συνεχίσουν να μας λεηλατούν και να μας βασανίζουν ;;;

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που, “εν μία νυκτί”, χάσατε όλα αυτά που κομπάζατε ότι κερδίσατε, υπέρ της εργατικής τάξης, όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, χάσατε και την ευκαιρία, σε αυτές τις εκλογές, να βγάλετε την κοινωνία από την αιχμαλωσία της στα Μνημόνια και να ανοίξετε το δρόμο για την Ανεξαρτησία της και την ανακατάληψη της χαμένης Δημοκρατίας της.

Η πρακτική σας και τα αποτελέσματά της, δείχνει ότι, όχι μόνο δεν είσαστε προοδευτικά, (όπως σας αρέσει να μοστράρεστε), αλλά είσαστε κόμματα της μαύρης συντήρησης.
Είσαστε υπόδικοι, λοιπόν, στη συνείδηση του λαού και ας μην το έχει καταλάβει ακόμη, λίγες ώρες μετά τον κομματικό “θρίαμβο” ...

Και, για να είμαι δίκαιος, από όλα αυτά πρέπει να εξαιρέσω τους “Ανεξάρτητους” του “Δεξιού” Πάνου Καμμένου, του “Αριστερού” Νότη Μαριά και του, επίσης “Αριστερού” Γιάννη Δημαρά.
Είναι ο μόνος κομματικός χώρος που έκανε (όχι μόνο στη σύνθεσή του, αλλά και στη διάρκεια της σκληρής προεκλογικής μάχης) την υπέρβαση τού καταστροφικού φράχτη “Αριστερά/Δεξιά”.
Ο μόνος που μίλησε και έπραξε (ως τώρα) πρωτίστως
Keywords
Τυχαία Θέματα