Εκλογές από Απρίλιο και βλέπουμε...

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά «πήγε πολύ καλά», σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, που επισήμαιναν ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η αρχική συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για το χαρακτήρα της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε.......
την ακόλουθη δήλωση έπειτα από τη συνάντηση Παπαδήμου
- Σαμαρά:

«Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Δηλαδή, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Μία ώρα και δέκα λεπτά διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «ο Φεβρουάριος είναι καλός μήνας για μασκαράδες αλλά όχι για εκλογές» και κάλεσε εκείνους «που δεν ήθελαν πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, να τον αφήσουν να πρωθυπουργέψει».

Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η κυβέρνηση και το υπουργικό συμβούλιο ως εξώστης ενόψει των εκλογών.

Είπε επίσης ότι όλες οι ημερομηνίες είναι ανελαστικές εκτός από αυτή των εκλογών την οποία πρέπει να αποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

www.dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα