Εκνευρισμός στη Συγγρού για Καράογλου

Ματαιώθηκε μετά το σόου Καράογλου στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, (σ.σ.: όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο βουλευτής πήγε στη συνεδρίαση που έγινε το Σάββατο το πρωί και είπε πως δεν θα ξαναπάει σε συνεδρίαση της διοικούσας, γιατί δεν έχει ενημέρωση για τις δράσεις του κόμματος), η επίσκεψη του τομεάρχη εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου
που είχε προγραμματιστεί για την....
Δευτέρα.Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Συγγρού υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός με τον γαλάζιο βουλευτή Θόδωρο Καράογλου, ο οποίος αφενός επιτέθηκε αναίτια στον Βαρτζόπουλο εγκαλώντας τον για μεροληπτική συμπεριφορά και αφετέρου η κριτική του αφορούσε εμμέσως πλην σαφώς και τον τομεάρχη Νίκο Νικολόπουλο.
Αντί πάντως να αναζητήσει ευθύνες ο Καράογλου στον τομέα Εργασίας όπου είναι αναπληρωτής τομεάρχης , του έφταιξε ο Βαρτζόπουλος. Βέβαια και με τα στελέχη του τομέα δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις καθώς δεν έχει πάει παρά σε μια - δυο περιοδείες από τις περίπου 15 που έχει κάνει ο Νικολόπουλος σε όλη την Ελλάδα.
Επισήμως από το γραφείο Σαμαρά λέγεται ότι το ταξίδι αναβλήθηκε γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους αρμόδιους τομεάρχες την Δευτέρα το πρωί σε σύσκεψη στη Συγγρού για το ενιαίο μισθολόγιο .
ΥΓ. Λογικό κι αναμενόμενο, είναι λένε στη Συγγρού, να δέχεται πυρά ο πρόεδρος της διοικούσας Θεσσαλονίκης κι αυτό για δύο λόγους: ο πρώτος έχει να κάνει με την δουλειά που κάνει σε κομματικό και κοινωνικό επίπεδο η διοικούσα επί Βαρτζόπουλου.
«Πήρε μια οργάνωση σε κώμα και την έβγαλε από την εντατική» σημειώνουν στη ΝΔ, επιρρίπτοντας ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση και στους τοπικούς βουλευτές. Ο δεύτερος λόγος είναι η εξωστρέφεια που παρατηρείται στην Μητροπολίτου Ιωσήφ.
Το κόμμα επί Βαρτζόπουλου έχει αποτινάξει από πάνω του το κόμπλεξ του επαρχιωτισμού και το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα κορυφαία στελέχη της ΝΔ βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για διάφορες δράσεις ενοχλεί κάποιους βουλευτές που βλέπουν να χάνουν τα πρωτεία.
Εμείς τέλος θα σημειώναμε πως ο Βαρτζόπουλος πληρώνει και κάτι άλλο: τις καλές σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά!


http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα