ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ από την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να μάθουν Ιταλικά και να προετοιμαστούν για να δώσουν CELI ή Diploma είναι ότι δουλεύουν ή σπουδάζουν απόγευμα και τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών δεν έχουν πρωινά τμήματα Ιταλικών για ενήλικες.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «Ευρωδιάσταση», εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Ιταλικής γλώσσας σε ενήλικες, παρέχουν ταχύρυθμα πρωινά τμήματα εκμάθησης Ιταλικών και προετοιμασίας για CELI ή Diploma, αποκλειστικά για ενήλικες.
Εάν ο σπουδαστής χρειαστεί να αλλάξει ωράριο στην πορεία, στην.....
Ευρωδιάσταση
λειτουργούν επίσης απογευματινά και βραδινά τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν με τα πρωινά. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.
Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση του Diploma (C1) ολοκληρώνεται σε μόλις 9 μήνες, δηλαδή στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
To πρόγραμμα προετοιμασίας CELI και Diploma που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.
Σε ό,τι αφορά το κόστος, το πρόγραμμα Ιταλικών προσφέρεται σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών και τους άνεργους.
Περισσότερες πληροφορίες για «πρωινά τμήματα Ιταλικών για ενήλικες, μαθήματα Ιταλικών για ενήλικες, προετοιμασία για το πτυχίο Ιταλικών CELI 3, προετοιμασία για το πτυχίο Ιταλικών Diploma» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, Χαλκοκονδύλη 5 (τηλ. 210-330.111.0) και Χαλκοκονδύλη 9 (τηλ. 210-38.44.888) στην Αθήνα, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα