Ελάχιστοι οι υποστηρικτές θυελλώδεις οι επικρίσεις

Θύελλα επικρίσεων δέχεται από το πρωί ο Σωτήρης Χατζηγάκης από τους πρώην συναδέλφους τους στην Ν.Δ., ενώ ακόμη και οι ελάχιστοι, οι οποίοι ταυτίζονται με τις απόψεις του περί συναίνεσης αποφεύγουν να τον στηρίξουν δημόσια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που ανήκουν στην περιβόητη ομάδα των 5 που αυτοαποκαλούνται φιλελεύθεροι και.....
εμφανίζονται πάντα συναινετική και πάντα σε απόκλιση με την κεντρική γραμμή του κόμματος, διαφώνησαν με την διαγραφή Χατζηγάκη.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και ο Άρης
Σπηλιωτόπουλος που διατηρεί πολιτική φιλία με τον κ. Χατζηγάκη και τον Γ. Σουφλιά.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, άφησε αιχμές για
«κωλοτούμπες» που βλέπουμε καθημερινά στο πολιτικό μας προσκήνιο» ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για την διαγραφή Χατζηγάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα να μπω σε καμία συζήτηση, η οποία θα ανοίξει την οποιαδήποτε χαραμάδα εσωκομματικής κριτικής».

Εκφράζοντας και την «ομάδα των 5» ο κ. Βαρβιτσιώτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν και μετά τις 19/2. «Μπορεί να δούμε και μία επιμήκυνση σε αυτή την ημερομηνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απέναντι στη λογική των «5» τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Ν.Δ., που καυτηριάζουν με σκληρή γλώσσα τις δηλώσεις Χατζηγάκη και επικροτούν ευθέως την διαγραφή του.

Πρώτοι – πρώτοι , ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Σύμβουλος του προέδρου της, Δημήτρης Σταμάτης καταδίκασαν τον κ. Χατζηγάκη για όσα είπε και δικαίωσαν την απόφαση της ηγεσίας να τον διαγράψει και από την κοινοβουλευτική ομάδα και από το κόμμα.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο υποστήριξε, ότι σήμερα όποιος δημιουργεί πρόβλημα στα κόμματα, δημιουργεί πρόβλημα και στην κοινωνία, ενώ ο Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, τόνισε ότι κανείς, ούτε καν πολιτικός αντίπαλος της Ν.Δ., δεν την έχει κατηγορήσει, ποτέ μέχρι σήμερα, ότι έχει «σταγονίδια» στις τάξεις της, ενώ σημείωσε πως η αναφορά σε τάσεις ήταν αντικαταστατική, αφού δεν υπάρχουν θεσμοθετημένες τάσεις στην Ν.Δ..

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος , μιλώντας στο Ράδιο 9, με ένα πικρό σχόλιο απέδωσε ευθύνες στον κ. Χατζηγάκη. «Ο καθένας όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ παραξενεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η διαγραφή του τρικαλινού βουλευτή βρήκε υποστηρικτές και εκτός της Κ.Ο. της Ν.Δ.. Μιλώντας στον Flash, ο Νίκος Κιουτσούκης, πρόεδρος Δ.Α.Κ.Ε. , επικρότησε την διαγραφή Χατζηγάκη, ενώ την ίδια ώρα με συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, εκτίμησε ότι ο κ. Χατζηγάκης επιδίωξε την διαγραφή του.

«Ήταν ακραίος ο Χατζηγάκης, όταν ανέβαινε στα τρακτέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων επί κυβέρνησης Σημίτη ή όχι;» ρωτούν σκωπτικά συνάδελφοι του τρικαλινού πολιτικού.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσι
Keywords
Τυχαία Θέματα