Σ. Χατζηγάκης: Τα γυρίζει για τα "σταγονίδια" μετά την διαγραφή του

Τα γυρίζει μετά την διαγραφή του ο Σωτήρης Χατζηγάκης και υποστηρίζει ότι η κατηγορία του για ακροδεξιά σταγονίδια δεν αφορούσε βουλευτές της ΝΔ αλλά τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου του κόμματος και αποκαλύπτει ότι τόσο καιρό που παρέμενε στην ΝΔ διαφωνούσε με τις επιλογές που γίνονταν.

«Σήμερα η διαφωνία μου δεν είναι ξαφνική, δηλ. δεν σηκώθηκα ένα πρωί να πω για σταγονίδια, η διαφωνία μου διατυπώνεται εδώ και....
ενάμιση χρόνο,» είπε , μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm αλλά και στο Ράδιο 9 λίγο
αργότερα.

Και στις δυο συνεντεύξεις του ο κ. Χατζηγάκης εξήγησε τις χθεσινές του δηλώσεις λέγοντας: «Σταγονίδια εννοώ αποκλειστικά ακροδεξιά σταγονίδια ορισμένους συνεργάτες του κ. Σαμαρά με τους οποίους συμπορεύεται. Δεν αφορά, και εδώ είναι η μεγάλη συκοφαντία, το ψεύδος που εκτοξεύεται ότι αφορά βουλευτές ή στελέχη. Κανέναν βουλευτή και κανένα στέλεχος. Ποτέ δεν θα μεταχειριζόμουν και θα έλεγα για κάποιον βουλευτή κάτι τέτοιο, που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα ή για κάποιο στέλεχος.

Σταγονίδια είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο σήμερα στη ΝΔ. Ποιοι είναι; Έχει καμιά δέκα-15αριά, ορισμένοι από αυτούς είναι».

Αφήνοντας υπονοούμενα ακόμη και για τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Μιχελάκη ο κ. Χατζηγάκης επέμεινε ότι η ΝΔ θα έπρεπε από την αρχή να κινηθεί στην κατεύθυνση της συναίνεσης και έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει επικίνδυνη την πολιτική που ακολουθεί σήμερα ο κ. Σαμαράς.

«Θεωρώ ότι η τακτική και η πολιτική που ακολουθεί ο κ. Σαμαράς είναι επικίνδυνη, παίζει ζάρια στην πλάτη του ελληνικού λαού,» ανέφερε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Πρόεδρο της ΝΔ να υπογράψει την δήλωση που ζητούν οι Βρυξέλλες.

Τέλος ο κ. Χατζηγάκης δεν αποκάλυψε αν θα μετακομίσει στο κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη αλλά τάχθηκε κατά των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου και επιτέθηκε σε όσους τον χαρακτηρίζουν διαπλεκόμενο, λέγοντας πως «ξέθαψαν ένα χορό που χορέψαμε όταν γιόρταζε όλη η Ελλάδα με την Εγνατία, με τον κ. Σουφλιά και εμένα…βγήκαν χθες να δείξουν ότι εμείς είμαστε με τα συμφέροντα.»

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα