ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ
Τελικά ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής φαίνεται έχει χάσει οριστικά την πυξίδα και βρίσκεται σε κατάσταση νευρικής κρίσης. Τον καταλαβαίνουμε:
Ο Δήμος καταρρέει οικονομικά
και τίθεται πια εν αμφιβόλω, ακόμα και η μισθοδοσία των εργαζομένων (Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό για του....
εργαζόμενους ειδικά του Δήμου Κερατσινίου).
Η Δημοτική Επιχείρηση έχει παραλύσει με τους εργαζόμενους της να έχουν να πληρωθούν από τον Ιούλιο-Αύγουστο(!), τους δασκάλους στα Καλλιτεχνικά Τμήματα και τις Αθλητικές Ακαδημίες να εργάζονται για να βοηθήσουν κοντά ένα μήνα χωρίς να έχουν τυπικά προσληφθεί!
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλα στελέχη της παράταξής τους παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον από θέσεις ευθύνης, αποκαλύπτοντας ότι κάτι νοσηρό υπάρχει στο βασίλειο του κυρίου Τζανή (έχουν φτάσει αισίως τις 12-13 οι παραιτήσεις).
Στις γειτονιές της πόλης υπάρχει διάχυτη γκρίνια για την μη ανταπόκριση του Δήμου απέναντι στα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες, καθαριότητα, προβλήματα σε Παιδικούς Σταθμούς

Έτσι προχωράει σε ακατανόητες ενέργειες που χειροτερεύουν την πολιτική κατάσταση του και επιδεινώνουν την ραγδαία φθορά του στην κοινωνία.
Για παράδειγμα, έφερε αιφνιδιαστικά πρόταση για να εξουσιοδοτηθεί δήθεν από το Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσει με την ΔΕΗ. Ποια είναι η αλήθεια; Ότι ο κ. Τζανής συζητούσε εν κρυπτό με την Διοίκηση της ΔΕΗ από τον Φεβρουάριο (όπως παραδέχτηκε ο ίδιος) και έφερε τελικά ένα απαράδεκτο κείμενο συμφωνίας, όπου για πρώτη φορά προβλέπεται η ες αεί λειτουργία του ΑΗΣ Αγ. Γεωργίου. Ουσιαστικά δηλαδή ζητούσε την εξουσιοδότηση για να υπογράψει την μοιραία συμφωνία για την πόλη.
Μάλιστα! Ο κ. Τζανής είναι ο μόνος Δήμαρχος που φάνηκε πρόθυμος να υποθηκεύσει τις τύχες της πόλης, δεχόμενος την για πάντα λειτουργία της ΔΕΗ. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα!

neakeratsiniou
Keywords
Τυχαία Θέματα