Ενισχύονται οι ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη

Ενισχύσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη αναπτύσσει ο ισραηλινός στρατός καθώς προβλέπει ότι θα πραγματοποιηθούν παλαιστινιακές διαδηλώσεις υποστήριξης στο αίτημα για την ένταξη στον ΟΗΕ ενός Κράτους της Παλαιστίνης. Το αίτημα πρόκειται να....
κατατεθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τρία επιπλέον τάγματα εφέδρων, δηλαδή σχεδόν 1.500 στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί
για το σκοπό αυτό, ενώ έχουν ενισχυθεί και οι μονάδες που βρίσκονταν ήδη στα κατεχόμενα, διευκρινίζει η εφημερίδα Γιεντιότ Αχρονότ.

Εξάλλου ένα τέταρτο τάγμα εφέδρων αναπτύχθηκε στη Δυτική Όχθη για την περίπτωση που θα χρειαστεί να αντικαταστήσει ένα τάγμα που θα σταλεί ενδεχομένως στα σύνορα με την Αίγυπτο.

Ο διοικητής της κεντρικής περιφέρειας του Ισραήλ, η οποία καλύπτει τη Δυτική Όχθη, έδωσε αυστηρές οδηγίες στο στρατό να ενεργήσει με αυτοσυγκράτηση και να αποφύγει την αιματοχυσία σε περίπτωση που σημειωθούν ταραχές, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα.

Εξάλλου ο στρατός ενισχύει τις δυνάμεις του γύρω από οικισμούς τόσο για να τους προστατεύσει όσο και για να αποτρέψει αντιπαλαιστινιακές επιθέσεις από εξτρεμιστές εποίκους, οι οποίες έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα