ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ από την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΝΑΡΞΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012.

Η εκμάθηση και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας, πέρα από τα Αγγλικά, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μεταξύ των ενήλικων σπουδαστών, καθώς όλοι πλέον προσπαθούμε να “μαζέψουμε” όσο το δυνατόν πιο πολλά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για να ενισχύσουμε τη θέση μας σε μία αγορά εργασίας η οποία σαφώς είναι πιο απαιτητική από ότι στο παρελθόν. Ένα συνηθισμένο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να ....
μάθουν Γαλλικά και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου DELF B2 (αντίστοιχου του Lower των Αγγλικών)
είναι ότι δουλεύουν ή σπουδάζουν απόγευμα και τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών δεν έχουν πρωινά τμήματα Γαλλικών για ενήλικες.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «Ευρωδιάσταση», εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας σε ενήλικες, παρέχουν ταχύρυθμα πρωινά τμήματα εκμάθησης Γαλλικών, αποκλειστικά για ενήλικες.

Εάν ο σπουδαστής χρειαστεί να αλλάξει ωράριο στην πορεία, στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν επίσης και βραδινά τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν με τα πρωινά. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.
Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση του DELF B2 ολοκληρώνεται σε μόλις 6-11μήνες (ανάλογα με την εντατικότητα του προγράμματος και την περίοδο έναρξης), δηλαδή στο 1/3 ή ακόμα και στο 1/4 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, το πρόγραμμα προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών και τους άνεργους.
Ειδικά για εγγραφές μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, το πρόγραμμα προσφέρεται με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%, ή 30% κατ’ άτομο για ταυτόχρονη εγγραφή 2 ή περισσότερων σπουδαστών. Επίσης, κάθε νέος σπουδαστής δικαιούται 30% έκπτωση εφόσον θέλει να συνεχίσει στο επόμενο επίπεδο (DALF) και 50% σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Γαλλικών, Γαλλικά για ενήλικες, πρωινά τμήματα Γαλλικών για ενήλικες, πρωινά τμήματα DELF για ενήλικες, μαθήματα Γαλλικών για DELF, προετοιμασία DELF DALF» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα