Επιστροφή στη Δραχμή με Κυβέρνηση Λαϊκής Σωτηρίας


Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011
Επιστροφή στη Δραχμή με Κυβέρνηση Λαϊκής Σωτηρίας
Ξεκινάμε!
Το ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ανοίγει πανιά για ένα μεγάλο ταξίδι που φιλοδοξούμε να το κάνουμε μαζί.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ....
ΕΥΡΩ
ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

- Είμαστε μια παρέα, μια ομάδα με πολλές ιδέες αλλά με κοινούς σκοπούς και αναζητήσεις..
- Μας ενώνει η αγωνία για ό,τι βλέπουμε να συντελείται γύρω μας.
- Μας εξοργίζει η παραπληροφόρηση και η στρατευμένη πληροφόρηση ενάντια στο λαό και τη χώρα.
- Μας πνίγει η πολιτική υποκρισία που μας περιβάλλει.
- Μας αγανακτεί να βλέπουμε τον ελληνικό λαό να οδηγείται ολοταχώς στον Καιάδα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
- Μας εμπνέει η αφύπνηση και η ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα στις πλατείες και τους δρόμους, εκφράζοντας την αγανάκτησή του, την οργή του, τα οράματά του αλλά και τη διεκδίκησή του. Είναι ο πυρήνας και η μαγιά μιας νέας πολιτικής δράσης για την ανατροπή, για μια άλλη προοπτική. Γι' αυτό το λόγο και κατασυκοφαντείται από εχθρούς και «φίλους».

- Δεν μπορούμε να μένουμε άλλο απαθείς και με σταυρωμένα τα χέρια στην διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, στη κατάλυση και την κατοχή του ελληνικού κράτους, της πατρίδας μας, στην προβολή του δοσιλογισμού σαν ιδεολογία επιβίωσης.
- Δεν μιλάμε εκ μέρους του λαού, δεν τον εκπροσωπούμε, άλλωστε η αξία της «πολιτικής εκπροσώπησης» και της «αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας», έχει δείξει τα όρια της στο πλαίσιο της λειτουργίας του παρόντος πολιτικού συστήματος.
- Είμαστε μέρος του λαού αλλά δεν είμαστε και δεν ζητάμε διαμεσολαβητές.
Η μόνη διέξοδος

Πιστεύουμε πως σήμερα, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η μόνο διέξοδος είναι η άμεση και άνευ όρων αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ και η έκδοση ελληνικού εθνικού-κρατικού νομίσματος. Αυτό είναι και ο λόγος αναφοράς μας στην Δραχμή.
Αποτελεί όρο επιβίωσης της ελληνικής κοινωνίας και συνέχισης ύπαρξης της Ελλάδας, δηλαδή όλων μας.
Δεν είναι μελλοντικός στόχος - εάν και όποτε διαμορφωθούν οι συνθήκες και οι συσχετισμοί - αλλά επείγουσα ανάγκη σωτηρίας.
Αν δεν γίνει τώρα, αύριο θα είναι πολύ αργά. Δεν θα υπάρχει ούτε ελληνικός λαός αλλά ούτε και Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος για να το κάνει.
Πρέπει να φύγουμε μόνοι μας απ' το ευρώ πριν μας διώξουν «οι εταίροι μας», όταν θα έχουν ελαχιστοποιήσει τις παράπλευρες συνέπειες από την ελληνική αποχώρηση. Εξάλλου, αυτό προδίδουν οι ενέργειές τους, οι συνεχείς εκβιασμοί τους.

Οσο πιο γρήγορα γίνει αυτή η αποχώρηση από το ευρώ και η συνακόλουθη αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, τόσο μικρότερες θα είναι οι προσωρινές επιπτώσεις στον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία και τόσο πιο γρήγορα θα απαμακρυνόμαστε από την καταστροφή και πιο κοντινά θα βρίσκεται η ανάκαμψη, η οποία για να
Keywords
Τυχαία Θέματα