Επιτελους μια απαντηση

Τελικα μετα απο ενα χρονο απο την πρωτη καταγγελια μου εδεησε να μου απαντησει με συστημενη επιστολη το υπουργειο υγειας,ναι μετα απο ενα χρονο,φυσικα μετα εορτης διοτι εν τω μεταξυ πεθανε η μητερα μου ταλαιπωρημενη και μεσα στους πονους απο την αρχικη νοσηλεια....αν μπορουμε να την ονομασουμε ετσι στο Μποδοσακειο ιδρυμα
που στεγαζεται μεσα στο ψυχιατρικο νοσοκομειο Αθηνων.

Παρακαλουμε λογω της σοβαροτητας των αναγραφομενων να....
διερευνησετε αμεσα την υποθεση...λεει το εγγραφο,περυσι δηλαδη με την πρωτη καταγγελια δεν ηταν σοβαρα τα αναγραφομενα?
Γιατι δεν εκανε κατι το υπουργειο υγειας τοτε?
Ποιοι τελικα παιρνουν αποφασεις για το ποιος θα ζησει και υπο ποιες συνθηκες σε αυτην την χωρα?

Γιατι το ΨΝΑ δεν εχει ζητησει ενορκη καταθεση μου εδω και ενα χρονο?
Γιατι η υποτιθεμενη εδε δεν εχει γινει ακομη μετα 12 μηνες?

Πολλα τα γιατι,και οι δικαιολογιες πολλες,οι γιατροι παντα ριχνουν το βαρος στην παθηση του ασθενη,αυτοι δεν εχουν καμια συμμετοχη στο εγκλημα.

Και η ταλαιπωρια συνεχιζεται σε ενα δημοσιο διαλυμενο απο ακρη σε ακρη,ο ογα που πηγα να καταθεσω την ληξιαρχικη πραξη θανατου λειτουργει για το κοινο απο τις 11 το πρωι εως τις 2 το μεσημερι,δηλαδη απο τις 8 εως τις 11 τι κανουν....ξεσκονιζουν?
Σκεφτειτε ηλικιωμενους ανθρωπους με οποιο προβλημα υγειας να περιμενουν μην γνωριζοντας τις ωρες υποδοχης του κοινου μεσα στην ζεστη των 40 βαθμων ...σε μια στοα χωρις να μπορουν να παρουν αναπνοη απο την ελλειψη κλιματισμου.

Παλι φωτοτυπιες,αντιγραφα,τρεξιμο για να τελειωσει αυτη η οδυνη,να χανεις τον ανθρωπο σου και να απευθυνεσαι σε ενα κρατος το οποιο δεν υπαρχει,καμια μηχανογραφηση,απο κτηριο σε κτηριο και απο υπηρεσια σε υπηρεσια,υπογραφες και σφραγιδες,δεν θα σας κλεψουμε κυριοι,ειστε ικανοι να το κανετε μονοι σας και το κλεψιμο.

Περιμενω απαντηση απο το ΨΝΑ,δεν ξεχναω,δεν δεχομαι δικαιολογιες,δεν χανει ενας ανθρωπος τα δυο τριτα του κανονικου του βαρους σε 1 μηνα χωρις να πασχει απο τιποτα αλλο,καποιος πρεπει να λογοδοτησει,για ολα.

Και κυριως για τους ανθρωπους μας που πεθαινουν απο ελλειψη φροντιδας και νοσηλειας σε χωρους που δεν υπαρχει η ελαχιστη ανθρωπινη αξιοπρεπεια.

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/07/blog-post_6999.html
Για του λογου το αληθες.

 http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα