Εργαζόμενοι ALTER Θεσσαλονίκης

Προς: ΕΣΗΕΜΘ ΕΤΙΤΒΕ ETITA ΕΠΗΕΘ ΕΠΗΕΑ ΕΣΗΕΑ ΠΟΕΣΥ ΕΤΕΡMΘ ΠΟΣΠΕΡΤ Εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης ΤΕΔΚ
ν. Θεσσαλονίκης Δήμο Θεσσαλονίκης Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Τεχνικό Επιμελητήριο τμήμα Κ. Μακεδονίας Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄,Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι του παραρτήματος του.....
τηλεοπτικού σταθμού ALTER στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούμε, για δεύτερη φορά μέσα στο 2011, επίσχεση εργασίας από τις 8 Νοεμβρίου, καθώς είμαστε απλήρωτοι από την εργοδοσία εδώ και τουλάχιστον 8 μήνες. Επαγγελματίες εδώ και αρκετά χρόνια, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα που δημιούργησε η διοίκηση του σταθμού, αποδεχόμενοι μάλιστα πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων μας. Ωστόσο, το πάθος μας να υπηρετούμε την ενημέρωση, από μόνο του δεν μπορεί να συντηρήσει τις οικογένειες μας. Σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων, βρισκόμαστε στα όρια της ανέχειας, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, ακόμη και για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών.

Έτσι λοιπόν, μαζί με τους συναδέλφους στην Αθήνα, αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αγωνιστούμε για όσο καιρό μπορούμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια μας.

Η συνέλευση των εργαζόμενων στο παράρτημα του ALTER Βόρειας Ελλάδας, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στις παρακάτω ενέργειες:

· Οι εργαζόμενοι θα βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο στα γραφεία της Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενοι για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

· Απευθύνουμε κάλεσμα, σε κάθε πολίτη, φορέα ή αρχή, να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα μας, με όποιον τρόπο μπορεί.

· Θα πραγματοποιήσουμε εκστρατεία ενημέρωσης των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, το οποίο αφορά όχι μόνο το ALTER, αλλά πολλά ακόμη ΜΜΕ της πόλης.

Οι εργαζόμενοι του ALTER Θεσσαλονίκης, επιθυμούν να είναι και πάλι σύντομα σε θέση, με τα καθημερινά ρεπορτάζ να προβάλλουν θέματα από την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα και να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση του κόσμου, όπως έκαναν όλα τα τελευταία χρόνια. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πλέον πολλά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, δεν υπάρχει περιθώριο για καμία απώλεια, ούτε τηλεοπτικού, ούτε ραδιοφωνικού σταθμού, ούτε εντύπου.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα