Φοροκάρτα

Προσοχή στη φοροκάρτα
Παρακαλούνται οι «νομοταγείς» της Ελλάδας, αυτοί που κάνουν πρώτοι την κωλοντούμπα που διατάζει το αφεντικό με τους νόμους του, να μην σπεύσουν και τώρα πρώτοι. Να μη βιαστούν να πάρουν τη φοροκάρτα, ή τουλάχιστον να μη βιαστούν να την ενεργοποιήσουν!

Αναφέρουμε τα.....
σημαντικότερα κενά:

Το SMS ενεργοποίησης: Αυτό το SMS
περιέχει ουσιαστικά όλη την πληροφορία ταυτοποίησης του χρήστη:ΑΦΜ+10ψήφιο_αριθμό+(υπονοείται το ονοματεπώνυμο χρήστη, που είναι γνωστό στον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας από τα στοιχεία συνδρομής του χρήστη). Δηλαδή, ο πάροχος της τηλεφωνίας έχει την πληροφορία που λείπει από τον Τραπεζίτη για την ταυτοποιημένη παρακολούθηση, από μέρους της τράπεζας, του όγκου των εξόδων του πολίτη (σημ.: Θυμήζουμε ότι η τράπεζα μεσολαβεί μεταξύ καταστήματος και ΓΓΠΣ, μέσω των μηχανημάτων της, των POS:Point of Sales). Λέτε ο τραπεζίτης να μην μπει στον πειρασμό να αγοράσει αυτή την πληροφορία από τον πάροχο; Ή λέτε ο πάροχος της τηλεφωνίας να μην μπει στον πειρασμό να πουλήσει αυτή την πληροφορία στον Τραπεζίτη; Πώς είπατε; Υπάρχει το τηλεφωνικό απόρρητο; Α, καλά…



Προσοχή κίνδυνος.



Τα sms που αρχίζουν από 54χχχ.



Βρείτε πρώτα σε ποια εταιρεία ανήκει αυτό το sms 54053.



Πολλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων δέχτηκαν απίστευτο χαράτσι που φθάνει πάνω από 1000 Ευρώ.

Έχω κάνει απόλυτη φραγή σε μηνύματα που αρχίζουν από 54 γιατί και εγώ την έχω πατήσει.

Ποιός εγγυάται ότι με την ενεργοποίηση της κάρτας δεν θα ανοίξουν ορέξεις εταιρειών οφ σορ που κινούνται στα όρια της νομιμότητας να στέλνουν εκατοντάδες χρεώσιμα μηνύματα με αποτέλεσμα να έρθει απίστευτος λογαριασμός κινητού που να στοιχίζει πάνω από δύο μισθούς? Άντε μετά τρέχα να βρεις το δίκιο σου. Δεν θα το βρείς.

Βιώνουμε τη δικτατορία των εταιρειών που διαπλέκονται μεταξύ τους και είναι κάτι σαν τη λερναία ύδρα.

Αν μία από αυτές τις εταιρείες που σχετίζονται με 5ψήφια sms σου στείλει μήνυμα χρεώσιμο (δηλαδή που το πληρώνει αυτός που το λαμβάνει) τότε δεκάδες άλλες παρουσιάζονται λες και πέφτει "σύρμα" τόσο μεταξύ τους όσο και με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για να κάνουν την αρπαχτή τους.

Γι αυτό προσέχετε και ερευνήστε πριν ενεργοποιήσετε την κάρτα με αυτό το ύποπτο sms.

Ας μας πληροφορήσουν πρώτα σε ποιόν ανήκει και ποιοι κρύβονται.

Είναι κάποιες εταιρείες που σχετίζονται με 5ψήφια sms με το όνομα telebox, upstream με έδρα σε μακρινά νησιά και στην Κύπρο.

Αν η ίδια η εφορία και το ελληνικό "Κράτος" συνεργάζεται και διαπλέκεται με τέτοιες εταιρείες της αρπαχτής τότε νομοταγείς πολίτες να προσέχετε διπλά γιατί σας περιμένει πρόσθετο χαράτσι μέσω τσουχτερού λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

Όταν στείλετε το sms να ενεργοποιήσετε την κάρτα αυτοί θα σας απαντήσουν όπως γίνεται συνήθως ότι ενεργοποιήθηκε. Μετά να μην
Keywords
Τυχαία Θέματα