ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο που πρέπει να διαβάσετε

Γράφει ο Ελληνορθόδοξος

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο άρθρο μας, τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί μια νέα "μόδα" μεταξύ των δήθεν "διανοουμένων", κυρίως της "προοδευτικής" αριστεράς, και....
μερικών της αστικής "δεξιάς".

Η νέα αντιχριστιανική - ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, αντιορθόδοξη - αυτή μόδα, είναι ο λεγόμενος "νεοπαγανισμός". Οι εκπρόσωποί του, παριστάνοντας
δήθεν τους "γνήσιους" Έλληνες, επιχειρούν να μας πείσουν ότι, η αληθινή "εθνική" και "πατριωτική" θρησκεία των Ελλήνων ήταν το "δωδεκάθεο", ενώ η Ορθοδοξία είναι "ξενόφερτη", "εβραιόδουλη" και "εθνοπροδοτική".

Το θέμα έχει δύο διαστάσεις : η μία διάσταση είναι η φαιδρή, ειδικά εάν αναλογιστούμε την γελοιότητα των ατόμων που αποτελούν τους κύριους εκπροσώπους αυτού του νεοπαγανιστικού θιάσου : Μαρία Τζάνη - καθηγήτρια Πανεπιστημίου, που την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για να λέει στα παιδιά τους ότι η μασωνία έχει τις ρίζες της στην...Αρχαία Ελλάδα, Ραδάμανθυς ( τρομάρα του ! ) Αναστασάκης - δεδηλωμένος Μασώνος και "αντιρατσιστής", Βλάσης Ρασσιάς - πρόεδρος του "υπάτου συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών" ( εδώ γελάμε ), ο οποίος μετέχει σε ανθελληνικές εκδηλώσεις και ημερίδες μαζί με Αλβανούς, Τούρκους, εκπροσώπους ομοφυλοφίλων κλπ, Ευάγγελος Μπεξής - μεγάλος "Έλλην" αυτός, επίσης φανατικός "αντιρατσιστής" και υπέρμαχος του "πολυπολιτισμού", Δημήτρης Ιατρόπουλος - γνωστός υποστηρικτής αναρχικών και ομοφυλοφίλων, και, για να μην ξεχνιόμαστε, ο μέγας "Άδωνις" Γεωργιάδης, ο οποίος , αφού ψήφισε το εθνοπροδοτικό Μνημόνιο που έσβησε την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια, έχει το θράσος να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και να παριστάνει τον ...Ελληναρά !

Α, και για να μην αδικήσουμε κανέναν, πρέπει να αναφέρουμε και τον τεράστιο πνευματικό φωστήρα ...Νότη Σφακιανάκη, που δηλώνει υπερήφανα ότι είναι Έλληνας και όχι χριστιανός ! Μεγάλε Νότη, πάλι σουξέ έκανες ! (Σ. HELLAS-ORTHODOXY: Πιάσαμε...αδιάβαστο τον αρθρογράφο! Το ελληνικότατο όνομα του εν λόγω αοιδού είναι Notis Sfakianakis, όπως το γράφει ο ίδιος εδώ και χρόνια!).

Αυτοί λοιπόν οι πνευματικοί γίγαντες, αυτοί οι κολοσσιαίοι πνευματικοί φωστήρες, έχουν αναλάβει εργολαβικά να ...επανελληνίσουν εμάς τους δυστυχείς και πλανηθέντες Ορθοδόξους Χριστιανούς, που κατά τα λεγόμενά τους δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες όπως αυτοί, αλλά απλώς "ελληνόφωνοι Ρωμιοί".

Φανταστείτε να ζούσαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Διάκος και ο Μακρυγιάννης, και οι εν λόγω ανεκδιήγητοι τύποι να τους έλεγαν κατάμουτρα ότι δεν είναι Έλληνες, αλλά "εβραιολάτρες" και "ελληνόφωνοι Ρωμιοί" ! Μάλλον θα τους είχαν ...κοντύνει κατά ένα κεφάλι με τα γιαταγάνια τους !

Πέρα όμως από την φαιδρή διάσταση του θέματος, υπάρχει και μια πιο σοβαρή : πρόκειται για την μεθοδευμένη προσπάθεια που κάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να διασπάσει ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ των Ελλήνων , ώστε ν
Keywords
Τυχαία Θέματα