Φωτιά σε βυτιοφόρο με πετρέλαιο στην ΠΑΘΕ

Η αυταπάρνηση των πυροσβεστών και η άμεση επέμβασή τους, βοήθησε τα μέγιστα, για ν’ αποτραπεί μεγάλη καταστροφή, που ενδεχομένως να είχε και θύματα χθες το απόγευμα στην ΠΑΘΕ. Και αυτό διότι ξέσπασε φωτιά σε βυτιοφόρο φορτηγό αυτοκίνητο, με Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ βρισκόταν εν κινήσει και μετέφερε πετρέλαιο για Παρασκευή πίσσας.
Η φωτιά ξέσπασε ενώ το βαρύ όχημα βρισκόταν εν κινήσει,
στις.....
7 το απόγευμα, στον κόμβο Σούρπης και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς... της Θεσσαλονίκη. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και επί τόπου πήγαν ένα όχημα του Αλμυρού, ένας της Β’ ΒΙΠΕ και ένα του Βόλου, με 15 πυροσβέστες, που με θάρρος και αυταπάρνηση πλησίασαν το φλεγόμενο φορτίο, αρχικά να περιορίσουν και στη συνέχεια να σβήσουν τη φωτιά, χωρίς να κινδυνεύσει το φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν δύο υπήκοοι Σκοπίων.


Η κατάσβεση έγινε 30 λεπτά μετά το συμβάν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.
Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί σε αγροτική έκταση στο Βελεστίνο, που είχε αποτέλεσμα να καούν αθέριστα σιτάρια σε έκταση 5 στρεμμάτων περίπου, ενώ επί τόπου έσπευσαν τρία υδροφόρα οχήματα και εννέα πυροσβέστες, που την έθεσαν υπό έλεγχο και την έσβησαν έγκαιρα.


http://volospress.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα