Γ. Χατζημαρκάκης: Το Μνημόνιο έπνιγε την Ελλάδα και το ξέραμε!

Ετεροχρονισμένη είναι η αντίδραση και του ευρωβουλευτή των Γερμανών Φιλελευθέρων, Γιώργου Χατζημαρκάκη και η επίθεση του κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του Μνημονίου.
Ο άλλοτε υποστηρικτής του Μνημονίου και της κυβέρνησης Παπανδρέου, που επανειλημμένως με τις παρεμβάσεις του στήριζε τα μέτρα, που προωθήθηκαν στη χώρα, σήμερα έκανε στροφή 180
μοιρών και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι τόσο ο ίδιος όσο και.....
πολλοί άλλοι γνώριζαν ότι το Μνημόνιο καταδίκαζε τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ο κ. Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι «το μνημόνιο ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο έπνιξε την Ελλάδα...και το ξέραμε!»

Δηλαδή, ο κ. Χατζημαρκάκης ούτε λίγο ούτε πολύ ομολόγησε, ότι όλοι γνώριζαν πως το Μνημόνιο είναι αδιέξοδο, αλλά δεν έλεγαν τίποτα εναντίον του όλο αυτό το διάστημα.

Και σαν να μην έφθανε αυτό ο κ. Χατζημαρκάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ότι έβαλαν υπογραφές, που ο ίδιος δεν θα έβαζε ποτέ.

Βέβαια και αυτό το αποκάλυψε σήμερα κι όχι την περίοδο, που έμπαιναν αυτές οι υπογραφές.

«Υπέγραψε πολλά πράγματα, τα οποία εγώ ως Έλληνας πολιτικός δεν θα τα υπέγραφα» είπε χαρακτηριστικά ενώ αφήνοντας νέες αιχμές συμπλήρωσε, πως ενώ υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης για την Ελλάδα, αυτά δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ.

«Η Ελλάδα είχε από την πρώτη στιγμή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου πάντα τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται αλλά δεν το έκανε» ανέφερε σχετικά ο κ. Χατζημαρκάκης.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα